ŠEST OSOBA UBIJENO U KUĆI, OD TOGA ČETVORO DECE! Prestonica države zavijena u crno

Autor:

Svet

07.03.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je okružila mesto tragedije, ispituju se svedoci

ŠEST OSOBA UBIJENO U KUĆI, OD TOGA ČETVORO DECE! Prestonica države zavijena u crno

Foto: Tanjug/AP

Šest osoba, uključujući četvoro dece ubijeno je u jednoj kući u sredu uveče u predgrađu glavnog grada Kanade, Otave, saopštila je danas policija.

Policija je navela da je jedna osoba uhapšena na mestu ubistva i da nema daljeg rizika po javnu bezbednost.

Hitna pomoć pronašla je u kući šest tela, a identitet žrtava još nije potvrđen, saopštila je policija, objavio je kanadski javni servis CBC.

Pucnjava se dogodila i u komšijskim SAD, konkretno u Filadelfiji. I to dve masovne pucnjave u roku od 12 sati.

Na autobuskoj stanici u Filadelfiji, trojica muškaraca iskočila su iz parkiranog automobila i otvorila vatru na osam srednjoškolaca, od kojih je dvoje zadobilo prostrelne rane, saopštila je filadelfijska policija.

Među ranjenima na autobuskoj stanici je i 16-godišnjak koji je pogođen devet puta i nalazi se u kritičnom stanju, rekao je Kevin Betel, komesar gradske policije na konferenciji za novinare.

U odvojenoj nasilnoj epizodi u utorak, jedan tinejdžer je ubijen, a četiri osobe su ranjene kada su dvojica napadača otvorila vatru na grupu ljudi na autobuskoj stanici u Filadelfiji, a komesar Betel je tom prilikom saopštio da je na stanici u vreme napada bilo 15 do 20 učenika.

Policija je navela da je u bolnici 17-godišnji mladić proglašen mrtvim. U napadu su dve žene pogođene iz vatrenog oružja, dvoje 15-godišnjaka zadobilo lakše povrede, dok je napadač pobegao. Istrage o obe pucnjave su u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading