DELIJE NAPALE GOSTE IZ INOSTRANSTVA! Ipak NIJE sve prošlo u MIRU posle DERBIJA!

Autor:

Sport

11.03.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sukob sa crno-belima!

DELIJE NAPALE GOSTE IZ INOSTRANSTVA! Ipak NIJE sve prošlo u MIRU posle DERBIJA!

Foto: Starsport

Iako je večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde u subotu protekao u najboljem redu, bez nekih značajnijih ispada ultrasa obe ekipe, izgleda da je došlo do omanjih sukoba huliganskih grupa. Zanimljvo je da grobari nisu bili uključeni, već članovi grčke grupe "Gate 4", koja podržava solunski klub PAOK.  Inače, oni su u prijateljskim odnosima sa pristalicama beogradskih crno-belih.

Popularna stranica "hooligans.cz" je nedavno objavila šokantnu tvrdnju da su delije napale Solunce nakon 172. večitog derbija.

 

 

Na Tviter nalogu su podelili fotografije koje prikazuju gužvu na autoputu, uz tvrdnju da su delije napale navijače grčkog kluba koji su bodrili Partizan na pomenutom derbiju. Važno je napomenuti da nema informacija o eventualnim povređenim licima, ali je činjenica da su na južnoj tribini Marakane primećene bratske zastave navijača PAOK.


Nakon 172. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, koji je završen nerešenim rezultatom 2:2, javnost je ostala zatečena slikama koje su objavljene na pomenutoj stranici.

Iako je konačan rezultat bio nerešen, utisak sa terena je bio potpuno drugačiji. Crvena zvezda je dominirala tokom cele utakmice i imala je mnogo šansi koje nije uspela da realizuje, dok je Partizan imao dosta sreće tokom meča.

Iako su akteri derbija zbog četiri gola i navijači zbog sjajnog ambijenta bili u centru pažnje nakon 172. večitog derbija, važno je istaći da su slike koje su objavljene na stranici "hooligans.cz" izazvale dosta pažnje u javnosti. Nije bilo zvaničnih potvrda o ovom događaju, ali izveštaji na pomenutoj stranici su definitivno izazvale kontroverze i podstakle javnost da razmišlja u pravcu da nije sve tako bajno prošlo van terena kao što se verovalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading