ZVEZDA SE OGLASILA! OVO je dokaz da je Šerifov gol REGULARAN?!

Autor:

Sport

10.03.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ugao otkriva mnogo o spornoj situaciji.

ZVEZDA SE OGLASILA! OVO je dokaz da je Šerifov gol REGULARAN?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde juče su u večitom derbiju remizirali sa Partizanom rezultatom 2:2. Iako su nekih pola sata imali igrača više, pregršt propuštenih šansi, i čak dve preče, sve to nije bilo dovoljno da se savlada "hobotnica" na golu crno-belih, Aleksandar Jovanović. 

Kakav je običaj u derbiju, utakmica se ne završava posle 90 minuta igre,već sa fudbalskih terena prelazi na papir. Doduše, ovaj put nije bilo beskonačnih saopštenja, ali su se večiti postarali da borba traje na društvenim mrežama. 

Partizan je prvo okačio na svoj zvanični "Instagram" profil dve sporne situacije, jednu kod gola Šerifa, a drugu kod faula Hvanga nad Kaluluom. Takođe, sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, ironično je izrazio podršku glavnom arbitru na meču, Pavlu Iliću. 

Republika

Foto: instagram.com

Objava sa "Instgrama" Partizana

Sada ce pojavio novi ugao gola Endiajea, postavljenog preko kanala "Zvezda TV", na kome se iz drugog ugla situacija vidi malo jasnije. 

 

 

Na snimku deluje da je Šerif ipak odigrao ramenom, pre nego što je ubacio loptu u mrežu Jovanovića, ipak to možete proceniti sami. 

Šta god da bude epilog čitave pompe, neminovno je da rezultat ostaje isti, što znači da i stanje na tabeli biva nepromenjeno. Partizan je prvoplasirana ekipa sa 60 bodova, dok Zvezda kaska sa jednim poenom manje. Do kraja nas očekuje još jedan večiti derbi u plej-ofu, a neminovno je da ćemo ove scene gledati ponovo. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading