PARTIZAN JAVNO OBJAVIO NEREGULARNOST ŠERIFOVOG GOLA! Navijači Zvezde odgovaraju sa DVE SITUACIJE!

Autor:

Sport

10.03.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti ni posle završenih 90 minuta.

PARTIZAN JAVNO OBJAVIO NEREGULARNOST ŠERIFOVOG GOLA! Navijači Zvezde odgovaraju sa DVE SITUACIJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde pružili su nam priliku da zaista odgledamo jednu fantastičnu i uzbudljivu utakmicu na 172. večitom derbiju. Na kraju je rezultat bio 2:2, a ubrzo je svaka priča o uzbudljivoj utakmici prošla kroz metamorfozu, i postala hajka na sudijske odluke. 

Ivica Kralj je recimo ironičnim komentarom osudio arbitražu glavnog delioca pravde, Pavla Ilića, a sada su iz Partizana javno putem svog profila na društvenoj mreži "X" naglasili da je njihov klub oštećen prilikom gola Šerifa Endiajea. 

 

 

Snimak koji je već neko vreme glavna tema u medijima, crno-beli su sada podelili u vrlo usporenoj varijanti, tako da situaciju možete proceniti sami. 

Ipak, nisu navijači Zvezde ostali dužni. S obzirom da su pristalice Partizana bile prilično vokalne oko lošeg suđenja, ljubitelji kluba iz Ljutice Bogdana su odlučili da podele svoju zbirku neregularnih odluka na štetu svog kluba. 

Delije smatraju da je crveno-belima trebalo dosuditi penal u dva navrata. Prvi u pitanju je trenutak povlačenja za dres Šerifa Endiajea od strane Nikole Antića u kaznenom prostoru. 

 

 

Druga scena je snimak na kome se vidi da Svetozar Marković uklizava Naseru Đigi prilikom šuta. Iako je tamnoputi štoper Zvezde već promašio okvir, pitanje za eksperte bi moglo biti, da li je ovaj start dozvoljen ukoliko lopta napušta igru. 

U svakom slučaju, nezadovoljstvo vlada i kod jednih, i kod drugih, a rešenje problema sa arbitrima se ne vidi ni na pomolu. Ukoliko se razmena video snimaka nastavi ovom silinom, očekuje nas pravi pakao na sudbonosnom okršaju u plej-ofu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading