SAZNAJEMO: Srđan Jovanović "ZAPALIO" iz Srbije!

Autor:

Sport

03.03.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li smo izgubilji našeg najboljeg sudiju?

SAZNAJEMO: Srđan Jovanović "ZAPALIO" iz Srbije!

Foto: Starsport

U poslednje vreme deluje da se više govori o arbitrima kojima će biti uručen "vruć krompir" zvan večiti derbi, nego o samoj utakmici Partizana i Crvene zvezde.

Nekako je postalo pravilo da oba beogradska kluba budu veoma zabrinuta oko toga ko bi mogao da deli pravdu, te da ona strana kojoj su odluke na utakmici išle manje na ruku, zapodene hajku putem saopštenja prema figuri zaduženoj da održava red na terenu. 

Imali smo prilike da vidimo kako Partizan navodno ne želi Danila Nikolića, te da Crvena zvezda javno odbija učešće Srđana Jovanovića u meču, a sada su stigle nove informacije oko lica određenog da sudi najveći fudbalski okršaj u Srbiji. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Srđan Jovanović

Kako nezvanično saznajemo, najrenomiraniji srpski sudija definitivno neće biti među kandidatima za mesto glavnog sudije na mečevima Partizana i Zvezde!

Zbog čega? U pitanju su nove obaveze na Kipru. 

Naš arbitar, koji je imao priliku da bude zadužen i za mečeve na najširoj evropskoj smotri, već neko vreme sarađuje sa Fudbalskim savezom Kipra. Do sada je imao prilike da sudi meč Anortozisa i Arisa iz Limasola, a takođe će delipravdu na meču Pafosa i APOEL.

Taj meč se igra danas, ali prema našim saznanjima nove obaveze sleduju Jovanoviću! Iako nismo došli do informacije koja je tačno uloga u pitanju, moguće je da se radi nekim od bitnijih mečeva oko datuma večitog derbija. 

Tu se nalaze dueli AEL - Apolon (08.03.); Omonia - AEK (09.03.); Anortozis - Pafos (10.03.); Aris - APOEL (10.03.).

Koji god od ovih bitnih mečeva da je u pitanju, ili možda neki posao van terena, naši izvori navode da će Jovanović u tom trenutku i dalje biti na Kipru, te da mu u narednom periodu sleduju još dva posla od tamošnjeg saveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading