ŽESTOK NOVAKOV ODGOVOR! Nastavlja osvetnički pohod po Americi! BESAN JE!

Autor: M. M.

Sport

03.03.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb za Indijan Vels je 5. marta.

ŽESTOK NOVAKOV ODGOVOR! Nastavlja osvetnički pohod po Americi! BESAN JE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se vraća na turnire u Sjedinjenim Američkim Državama, a ponovnu vladavinu na američkom kontinentnu će pokušati da uspostavi iz Indijan Velsa. Ko će mu se naći na putu saznaćemo 5. marta od 21 sat, kada će biti održan žreb.

Inače, Indijan Vels je na programu od 6. do 17. marta, a to će biti prvi turnir na kom će nastupiti Novak Đoković nakon poraza u polufinalu Australijan opena. 

Podsetimo, zbog pravila oko vakcinacije zbog virusa korona Novaka poslednjih godina nismo gledali u Americi, pa tamo sada ne brani bodove, tako da tokom celog marta može samo da popravlja saldo i da pređe cifru od 10.000 poena.

Povratnički turnir u SAD Srbin je imao prošle godine na US openu, što je bio povod nedavno da govori u intervjuu za Sports ilustrejted, te je otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu pred početak poslednjeg grend slema u sezoni.

- To me je toliko razbesnelo, da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio - rekao je Đoković koji je trofej osvojio pobedom protiv Danila Medvedeva u finalu.

Govorio je i o odnosu javnosti prema njemu u poslednje vreme.

- Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Federer i Nadal nisu tu - zaključio je Novak, vlasnik 24 mejdžor titule.

Đoković će na američkoj turneji, osim u Indijan Velsu igrati i u Majamiju, a Nadal će pre toga odigrati egzibiciju 3. marta sa Karlosom Alkarasom u Las Vegasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading