TENISKA LEGENDA TVRDI! Nikad nije VIDELA nekog kao Novak Đoković!

Autor:

Sport

29.02.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji u istoriji oduševio Grend slem šampionku.

TENISKA LEGENDA TVRDI! Nikad nije VIDELA nekog kao Novak Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Legendarna teniserka Kris Evert (69), koja je tokom blistave karijere osvojila 18 grend slem titula, nije krila oduševljenje Novakom Đokovićem.

Za nju najbolji u istoriji predstavlja jedinstvenu kombinaciju mentalne, fizičke i emocionalne snage u svakom udarcu, što ga čini bez premca u svetu "belog sporta".

- Tokom proteklih 50 godina, gledala sam i proučavala svakog šampiona u tenisu. Nikada nisam videla nekog poput Novaka Đokovića - rekla je Evert i dodala:

- Kombinacija mentalne, fizičke i emocionalne snage u svakom udarcu je bez premca - zaključila je sedmostruka šampionka Rolan Garosa.

 

 

Ova izjava Amerikanke otkriva koliko je Noletova dominacija u svetskom tenisu impresivna, posebno kada dolazi od nekoga ko je sam bio vrhunski takmičar.

Nakon dvogodišnjeg odsustva, Novak Đoković se vraća na Masters u Indijan Velsu, koji se održava od 6. do 17. marta. Ovo će biti prvi turnir za srpskog asa od Australijan opena, što dodatno povećava interesovanje za njegove nastupe.

Posle duge pauze od takmičenja, publika nestrpljivo očekuje da vidi kakvu će formu Srbin prikazati na ovom prestižnom turniru.

U međuvremenu, prvi reket sveta pripremao se u Los Anđelesu, gde je sa ćerkom Tarom uveseljavao publiku koja je gledala njegove treninge.

Nole je petostruki šampion Indijan Velsa, a poslednji put slavio u "kalifornijskoj pustinji" 2016. godine, kada je u finalu savladao Kanađanina crnogorskog porekla Miloša Raonića s 2-0 (6:2, 6:0).

Ove sezone titulu brani Karlos Alkaraz, pošto je Španac u potonjem finalu bio bolji od Rusa Danila Medvedeva istim rezultatom (po setovima 6:3, 6:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading