OVAKO SE POSTAJE ŠAMPION! NAJLEPŠI SNIMAK DANA: Novak Đoković VREDNO TRENIRA u društvu sina Stefana! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole i Stefan su NA MISIJI...

OVAKO SE POSTAJE ŠAMPION! NAJLEPŠI SNIMAK DANA: Novak Đoković VREDNO TRENIRA u društvu sina Stefana! (VIDEO)

Foto: instagram djoker nole

Novak i Stefan Đoković

Novak Đoković se nalazi u Indijan Velsu, gde se sprema za tamošnji turnir Masters 1000 serije, a podelio je na društvene mreže snimak jednog treninga i oduševio svet.

Naime, Nole je u društvu svog sina Stefana i trenera Marka Panikija radio vežbe istezanja, a Đokovićev naslednik je upijao i ponavljao svaki korak koji njegov otac napravi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Dobro je poznato da Stefan obožava da igra tenis, ima radne navike na oca, a ukoliko nastavi da trenira ovako vredno od malih nogu, samo nebo je granica.

Nole i Stefan su pre par dana sparingovali u kompleksu UCLA univerziteta, a taj snimak je takođe oduševio sve.

Đoković je izuzetno tražen u Indijan Velsu, posebno jer zbog raznih zabrana i nemogućnosti ulaska na teritoriju SAD nije nastupio u pustinji od 2019. godine.

Novak će sigurno želeti trofej, a konkurencija će biti žestoka, prvenstveno u vidu Janika Sinera koji ga je savladao u polufinalu Australijan opena, ali i Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva, koji svi pretenduju na prvo mesto ATP liste.

Novak je nedavno govorio i o očekivanjima na turniru:

- Sada smo u 2024. godini, poslednji put sam igrao na Indijan Velsu 2019. godine. Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude deo teniskog raja, jednog od bez sumnje najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene. Ne mogu da dočekam da dođem i igram ponovo pred nekim od najboljih navijača koje imamo - rekao je Nole

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od  6. do 17. marta.

Novak Đoković je pet puta osvajao takmičenje u "kalifornijskoj pustinji", a poslednji put 2016. kada je pobedio Kanađanina Miloša Raonića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading