FANOVI U ŠOKU! Novak Đoković "PROMENIO" sport! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.02.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači oduševljeni umećem najboljeg svetskog tenisera.

FANOVI U ŠOKU! Novak Đoković "PROMENIO" sport! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dok se teniski svet priprema da ponovo vidi u delu najboljeg u istoriji Novaka Đokovića, on uživa u sedmodnevnom boravku u Los Anđelesu.

Pre nego što krene sa takmičenjem na Mastersu u Indijan Velsu, vlasnik 24 Grend slem titule odlučio je da se pripremi na jednom od najprestižnijih svetskih univerziteta, UCLA, koji se nalazi upravo u ovom gradu.

Međutim, ono što je izazvalo posebno oduševljenje među navijačima jeste to što se Novak oprobao i u američkom fudbalu, što je dovelo do brojnih spekulacija o tome kako bi se snašao kao kvoterbek.

Srpski as se vratio u Sjedinjene Američke Države posle pet godina, a razlozi za ovako dug izostanak su različiti. S jedne strane, globalne restrikcije izazvane pandemijom koronavirusa, a s druge strane, lična odluka Đokovića da preskoči neke prestižne turnire i fokusira se na osvajanje Grend slemova.

Indijan Vels, jedan od najprestižnijih Masters turnira, počinje 6. marta i trajaće sve do 17. Novak Đoković je pet puta osvajao takmičenje u "kalifornijskoj pustinji", a poslednji put 2016. kada je pobedio Kanađanina Miloša Raonića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading