UMETNOST PROMAŠIVANJA! Zbog ovih DEVET PRILIKA fudbaleri Zvezde su se BAŠ OBRUKALI (FOTO)!

Autor: M. M.

Sport

11.03.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Osman Bukari najveći tragičar.

UMETNOST PROMAŠIVANJA! Zbog ovih DEVET PRILIKA fudbaleri Zvezde su se BAŠ OBRUKALI (FOTO)!

Foto: Starsport

Kada bi se za promašaje u fudbalu u okviru jednog meča dodeljivala nagrada, fudbaleri Crvene zvezde nakon 172. večitog derbija bili bi u najužem krugu kandidata.

Duel 24. kola Superlige Srbije u subotu, u stvari, opravdao je očekivanja javnosti. Palo je četiri gola - 2:2 (1:1), ali će na crveno-beloj strani Topčiderskog brda ipak ostati gorak ukus usled čak devet zicera koje nisu realizovali njihovi miljenici protiv najljućeg rivala Partizana.

Foto: Starsport

Stamenić, 7. minut

Stoga, crno-beli su ostali na liderskoj poziciji elitnog ranga sa bodom više od Zvezde, a do kraja ligaškog dela sezone ostalo je  šest kola, odnosno još sedam u plej-ofu. No, vratimo se dešavanjima sa subotnjeg derbija oko kojeg se ni tri dana nakon poslednjeg zvižduka sudije Ilića nije slegla prašina.

Foto: Starsport

Endiaje, 8. minut

Seriju neverovatnih promašaja na Marakani otvorio je Marko Stamenić u 7. minutu, dok je Šerif Endiaje, samo minut kasnije, takođe promašio zicer. Najveći tragiačar je Osman Bukari, pošto je imao čak četiri vrhunske prilike za pogodak, od kojih se izdvaja ona iz 16. minuta kada je sam kao duh sa metar i po od gola Jovanovića loptu poslao u gol-aut.

Foto: Starsport

Bukari, 16. minut

A, nije bio ništa bolji ni u 43, 55. i 78. minutu kada je pogodio prečku.

Republika

Foto: Starsport

Bukari, 43. minut

Okvir gola pogađali su još i Mirko Ivanić u 38. i Ognjen Mimović 86. minutu.

Foto: Starsport

Mimović, 86. minut

Takođe, izglednu šansu imao je i Naser Điga u 81. minutu utakmice.

Foto: Starsport

Điga, 81. minut

Računajući i golove, koji su delo Uroša Spajića u 45. i Šerifa Endiajea u 69. minutu, Zvezda je protiv Partizana kreirala dvocifren broj šansi i doživela svojevrsni deža vi iz Berna kada u odlučujućoj utakmici Lige šampiona, protiv Jang Bojsa za trećem mesto, promašila nekolicinu kolosalnih prilika. 

S druge strane, crno-beli su preko Saldanje (45+1) i Kalulua (51) stigli do zlata vrednog boda, a mogu da žale za propuštenom šansom Natha na startu drugog poluvremena kada je Špajić spasio siguran gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading