TO SE ČEKALO! Vazura KOMENTARISAO zapaljene stolice na Marakani! Evo šta KAŽE o navijačima!

Autor:

Sport

11.03.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tehnički direktor crno-belih osvrnuo se na dešavanja u 172. Večitom derbiju.

TO SE ČEKALO! Vazura KOMENTARISAO zapaljene stolice na Marakani! Evo šta KAŽE o navijačima!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Večiti derbi, 172. po redu, koji je odigran prethodne subote na stadionu "Rajko Mitić" je i dalje glavna tema po društvenim mrežama i fudbalskoj Srbiji.

Kvalitet igre, koja je bila ubedljivo najbolja u poslednjoj deceniji, izazvao je oduševljenje kod simpatizera oba kluba, međutim, bilo je mnogo spornih situacija o kojima se i dalje raspravlja.

Oko dešavanja na najvećoj svetkovini ovdašnjeg klupskog sporta, pričao je i generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura:

Republika

Foto: Starsport

detalj sa 172. Večitog derbija na Marakani

– Sve čestitke Zvezdi na organizaciji utakmice. Bilo je 12.000 naših navijača na jugu, pun stadion, zanimljiv meč i četiri gola. Šteta je što su te stolice na jugu zapaljene i moram da kažem našim navijačima da tu štetu plaća klub. Koliko će to biti novca, proceniće se na osnovu dokazivanja štete. Moram i da kažem da Partizan kao klub osuđuje pojedince koji vređaju predsednika države. Molimo naše navijače da to više ne rade. Pravim navijačima sve čestitke na navijanju - izneo je Vazura svoje utiske za "Maxbet sport". 

Partizan je ispunio cilj i ostao neporažen, ali je u nogama Duljajev tim imao sva tri boda. Na pitanje da li je zadovoljan rezultatom, tehnički direktor crno-belih je odgovorio:

Da smo ostali sa 11 igrača do kraja, možda bismo i pobedili. Bitno je da sve i dalje zavisi od nas, da se mi pitamo, da smo ostali prvi na tabeli - istakao je Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading