PRE MESEC DANA IZBOLA DEČKA, MAJKU JURILA NOŽEM PO ZGRADI... Jezivi detalji iz života žene koja je skočila sa solitera na Voždovcu

Autor:

Hronika

11.03.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred zgrade još uvek sveži tragovi krvi...

PRE MESEC DANA IZBOLA DEČKA, MAJKU JURILA NOŽEM PO ZGRADI... Jezivi detalji iz života žene koja je skočila sa solitera na Voždovcu

Foto: Republika.rs

Žena koja je počinila samoubistvo jutros u Vojvode Stepe na Voždovcu kako Republika saznaje od njenih suseda pre mesec dana puštena je iz psihijatrijske ustanove "Laza Lazarević".

Prema rečima sagovornika Republike, komšija nesretne žene, već duže vreme pravila je razne incidente.

- Ona je pre mesec dana izbola dečka koji je preživeo. Posle je jurila po zgradi majku sa nožem u ruci, na sreću nije uspela da je ubode - navodi izvor Republike.

Podsetimo, njeno telo pronađeno je jutros ispred solitera, a prema rečima očevidaca, žena je bila psihički nestabilna, te je počinila samoubistvo. Na licu mesta, ispred solitera sa kog je skočila i dalje su vidljivi sveži tragovi krvi.

Viđali smo je ovde često na ulici. teško je objasniti, ali se videlo da nešto sa njom nije u redu. Tužno je to, trebalo bi da svako potraži pomoć ako mu treba, u poslednje vreme sve češće čitamo o ovakvim slučajevima, a užasno je kad se desi baš u vašoj bliskoj okolini - navodi jedan od očevidaca za Republiku.

Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima, a na lice mesta odmah su stigli pripadnici MUP, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je samo mogla da konstatuje smrt.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading