ĆERKICA (3) JOJ POGINULA! Dragana, koja je kolima sletela u reku kod Brusa, puštena kući DANIMA JOJ SE BORILI ZA ŽIVOT!

Autor:

Hronika

11.03.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana S. je izgubila kontrolu nad vozilom, probila je zaštitnu ogradu, sletela u reku nakon čega je vozilo završilo na krovu.

ĆERKICA (3) JOJ POGINULA! Dragana, koja je kolima sletela u reku kod Brusa, puštena kući DANIMA JOJ SE BORILI ZA ŽIVOT!

Foto: Branimir Brana Jovanović

Nastradala devojčica kod Brusa

Dragana A. S. (32) koja se krajem januara prevrnula kolima u selu Milentija kod Brusa, prilikom čega je njena ćerka (3) poginula, fizički se oporavila i puštena je na kući, piše Telegraf.

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je Dragana, koja se nalazila na mestu vozača, sletela u reku, a kao posledica ove tragedije, devojčica je nažalost izgubila život.



Nakon nesreće, Dragana je u teškom stanju hitno prebačena na Kliniku za anesteziju UKC Niš. Imala je višestruke prelome rebara, povredu pluća i prelomom kosti karlice. Njeno opšte stanje bilo je kritično, te je odmah intubirana i primljena na intenzivnu negu.

Nakon mesec dana borbe lekara u Kliničkom centru Niš, Dragana je konačno uspela da se oporavi dovoljno da bude otpuštena kući.

 Dragana radi, inače, kao vaspitačica u jednom vrtiću.

Do tragedije je došlo prilikom izlaska iz krivine u selu Milentija, Dragana S. je izgubila kontrolu nad vozilom, probila je zaštitnu ogradu, sletela u reku nakon čega je vozilo završilo na krovu.

- Devojčica je bila uredno vezana, sedela je na zadnjem sedištu, a povredama koje je zadobila u nesreći je podlegla u Domu zdravlja Brus - kaže izvor.

Kako su meštani sela Milentija rekli, Dragana je krenula na posao, a devojčicu je vozila u vrtić.

- Bila je preslatka devojčica, uvek radosna ko svako dete. Velika tragedija. Uvek je bila nasmejana, igrala se stalno po selu - ispričale su neutešna komšije.

Kako kaže, njen muž je prošao pored mesta tragedije, te zatekao jezive scene.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading