INVAZIJA DELIJA NA ČAIR! Navijači Zvezde na MOĆAN način NAJAVILI meč u Nišu! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u sredu od 19 časova.

INVAZIJA DELIJA NA ČAIR! Navijači Zvezde na MOĆAN način NAJAVILI meč u Nišu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Telegram

Posle remija u 172. Večitom derbiju protiv Partizana, na stadionu "Rajko Mitić", rezultatom 2:2, fudbaleri Crvene zvezde okreću se novim izazovima.

Već u sredu, izabranike Vladana Milojevića čeka teško gostovanje u Nišu, protiv ekipe Radničkog koja se grčevito bori za opstanak u Superligi Srbije.

Trofejni stručnjak pred meč na "Čairu" ima određenih kadrovskih problema, pošto uz ranije odsutne Vladimira Lučića i Miloša Degeneka koji su završili sezonu, ne računa na povređenog kapitena Aleksandra Dragovića, kao ni požutelog Gelora Kangu. Gabonac je u derbiju dobio četvrti karton u sezoni i propustiće naredni okršaj.

Uoči utakmice u Nišu, navijači Crvene zvezde, popularne delije, priredile su svojevrstan spektakl, najavivši susret njihovih ljubimaca, protiv nekadašnjeg "Reala sa Nišave".

- Zvezdaši, čekamo vas u Zvezdinom gradu - pisalo je na ogromnom transparentu delija, uz neizbežnu bakljadu, gde se još dodaje:

- Svi u Niš! - poruka je najvatrenijih navijača Crvene zvezde.

Utakmica na "Čairu" počinje u 19 časova, a pravdu će deliti Marko Ivković, za koga je u prošlosti Partizan tražio izuzeće sa svojih mečeva.

Crveno-beli su trenutno drugi na superligaškoj tabeli sa 59 bodova, jednim manje od lidera iz Humske.

Prethodni duel između Crvene zvezde i Radničkog završen je pobedom srpskog šampiona rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola na Marakani bio je Mirko Ivanić, koji će i sutra biti u sastavu Beograđana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading