PARTIZANOV HEROJ OTKRIO! Evo šta je za Jovanovića bio NAJJAČI UTISAK na derbiju!

Autor:

Sport

12.03.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman crno-belih pravio čuda ispred mreže.

PARTIZANOV HEROJ OTKRIO! Evo šta je za Jovanovića bio NAJJAČI UTISAK na derbiju!

Foto: Starsport

Nije bilo pobednika u 172. Večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić" koji se završio rezultatom 2:2, a najzaslužniji za veliki bod Partizana je golman lidera Superlige, Aleksandar Jovanović.

- Najjači utisak je bila sjajna atmosfera na stadionu. Bilo je uživanje igrati, svaka čast navijačima oba tima. Podelio bih utakmicu na tri dela. Prvi deo je prvo poluvreme u kojem je Crvena zvezda bila bolja definitivno, ali mi smo iskoristili šansu na kraju poluvremena i izjednačili na 1:1. Međutim, jako dobro smo ušli u drugo poluvreme, poveli i do crvenog kartona je bila egal utakmica. Nakon toga, sa igračem manje bilo je jako teško igrati protiv raspoloženog protivnika - započeo je Jovanović za TV Arena sport.

Laskavo zvanje igrača utakmice otišlo je na njegovu adresu, pošto je tokom meča imao čak osam intervencija, svestan je i golman crno-belih surovih podataka.

Foto: Starsport

 

- Po značaju, ovo je bila jedna od najvažnijih utakmica u mojoj karijeri. Uporedio bih, možda jedino, sa utakmicom kada sam branio protiv Real Madrida. Moja druga utakmica u Večitom derbiju, svetkovini srpskog fudbala, ali pohvalio bih još jednom moje igrače. Ali, ponavljam - išli smo na stadion "Rajko Mitić" da pobedimo. Ne bih previše isticao sebe. Došli smo po sva tri boda, nije bilo lako posle crvenog kartona za Severinu. Jako dobra utakmica sa moje strane, pogotovo zbog pritiska koji takva utakmica stvara, ali volim da igram takve utakmice. Želimo da uđemo u plej-of sa prvog mesta na tabeli - nastavlja golman crno-belih.

U Humskoj se okreću narednim obavezama, prva je već u sredu kada stiže Napredak.

- Igramo novu utakmicu, rutina je ista kao i za svaku, spremamo se za sredu pa za nedelju. Ostali smo na prvom mestu, to smo i želeli. Za Partizan su najbitnije dve utakmice do pauze, neće nam biti lako sigurno, ali cilj je da ostvarimo pobede - ne ostavlja dilemu junak 172. Večitog derbija.

Imao je nekadašnji golman danskog Orhusa i poruku za grobare, koji su u velikom broju došli na stadion "Rajko Mitić".

- Želim da se zahvalim navijačima Partizana. Veoma je lepo bilo videti ih u onolikom broju, posle dužeg vremena su svi zajedno. Svima nama u timu je bilo drago da vidimo onako ispunjen "jug" na derbiju - istakao je Aleksandar Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading