PRVI PUT JE OVAKO NEOBIČNO MIRAN: Komšije kažu da je pas Brnja prisustvovao zločinu, iza zaključane kapije tužno gleda i ćuti

Autor: Adelarda Popović/Maja Bogavac

Hronika

12.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica u vezi sa psom dodatno produbila misteriju zločina. Juče agresivan, danas totalno miran.

PRVI PUT JE OVAKO NEOBIČNO MIRAN: Komšije kažu da je pas Brnja prisustvovao zločinu, iza zaključane kapije tužno gleda i ćuti

Foto: ST/Dragan Kadić

U mirnom predgrađu, gde su komšijski odnosi uobičajeno prijateljski, nedavno se desio zločin koji je uzdrmao lokalnu zajednicu. 

Gordana T. juče je ubijena u novosadskom naselju Klisa u porodičnoj kući, kojoj je presudio suprug Nikola tako što joj je naneo povrede glave električnom bušilicom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Brnja

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge je ponašanje psa po imenu Brnja.

Kako su komšije počele da razgovaraju među sobom, ispostavilo se da je Brnja bio prisutan tokom samog zločina. Mnogi su primetili da je pas bio zaključan u dvorištu, ali niko nije bio svestan da je on, svojim prisustvom, možda zapravo svedočio događaju. Ova činjenica dodatno je produbila misteriju oko zločina.

Uz zabrinutost zbog samog zločina, lokalna zajednica takođe pokazuje solidarnost prema Brnji. Prvi komšija nahranio je psa, pružajući mu podršku i brigu u ovim teškim vremenima. Ovaj gest solidarnosti ističe važnost podrške i saosećanja u zajednici, čak i prema životinjama koje su deo iste.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća u kojoj se dogodio zločin

Brnja pati jer sve zna. On je neobično miran, prvi put ovako tužno gleda i ćuti, inače bi lajao neprestano kad naiđu nepoznati ljudi - rekao je prvi komšija.

Pas Brnja je inače juče ujeo jednog forenzičara tokom istrage, nakon čega je došla Hitna pomoć. Ipak, on je danas neobično miran.

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoju ženu Gordanu T.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Suzana

13.03.2024 11:50

Hvala Bogu da u ovoj zemlji postoji neko ko je normalan,pa je taj normalan nahranio psa!?