MOŽDA JE ONA MOGLA DA SPREČI TRAGEDIJU?! Evo koga je porodica iz Novog Sada NAKON KRVOPROLIĆA oterala sa kućnog praga! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika nezvanično saznaje, Nikola je najpre suprugu onesvestio udarcem, a onda joj električnom bušilicom izbušio glavu i usmrtio je na monstruozan način.

MOŽDA JE ONA MOGLA DA SPREČI TRAGEDIJU?! Evo koga je porodica iz Novog Sada  NAKON KRVOPROLIĆA oterala sa kućnog praga! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Strašna porodična tragedija koja se juče dogodila potresla je Novi Sad, ali i celu Srbiju.

Naime, Gordana T. juče je ubijena u novosadskom naselju Klisa u porodičnoj kući, kojoj je presudio suprug Nikola tako što joj je naneo povrede glave električnom bušilicom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Kako Republika nezvanično saznaje, Nikola je najpre suprugu onesvestio udarcem, a onda joj električnom bušilicom izbušio glavu i usmrtio je na monstruozan način. 

Kako smo saznali na licu mesta, najverovatnije je došlo do svađe između dboje supružnika, nakon čega je usledio zločin počinjen bušilicom. 

Jedna komšinica otkrila je za Kurir da Nikola, koji je ubio svoju suprugu, ima sestru, koja je sinoć došla nakon krvavog pira, ali da su je članovi porodice tada oterali.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

 

Kako je opisala, sinoć ju je zbog tragedije prolazila jeza, devojke su vrištale i plakale. Kako je navela, ćerke su sad kod svoje tetke sa majčine strane.

- Takva me jeza prolazila od svega, bilo je užasno. Devojke kad su došle vrištale su i plakale, pas užasno lajao, čak je od nemira jednog inspektora ugrizao za ruku - kaže ona i dodaje:

 

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Ćerke

- One su sad kod svoje tetke sa majčine strane, ne mogu prosto da budu ovde zbog uviđaja, a i teško im je mnogo. Nikola ima sestru koja je sinoć došla ovde, ali su je oterali… - rekla je ona. 

Podsetimo, nakon zločina, Nikola je pokušao da počini samoubistvo. 

On je lancima za noge vezao betonski blok i skočio u reku sa Temerinskog mosta, međutim, izvučen je živ, sa promzlinama i ukazana mu je pomoć. Nažalost, nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading