"ŠTA URADI CRNI MOJ BRATE?" Sestra ubice Nikole iz Novog Sada vrištala ispred porodične kuće! OVO SU NOVI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE!

Autor:

Hronika

12.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike je i danas na mestu stravičnog zločina u Novom Sadu.

"ŠTA URADI CRNI MOJ BRATE?" Sestra ubice Nikole iz Novog Sada vrištala ispred porodične kuće! OVO SU NOVI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Muškarac Nikola T. (55) je juče ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. 

On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Komšije su sinoć za Republiku rekle da je nesrećnu ženu pronašla ćerka. Inače, par ima dve ćerke, od 25 i 27 godina. Jednoj od njih, Maši T. otac je javio da joj je ubio majku pa je nesrećna devojka, koja u tom trenutku je bila u gradu, otrčala kući gde je zatekla jezivu scenu.

Naša ekipa je i danas na licu mesta, gde smo ponovo razgovarali sa komšijama. 

ĆERKE KOD TETKE

- Po devojke je juče došla majkina sestra i odvezla ih kod sebe. One imaju 27 i 25 godina. Urlilali su svi ispred kuće zbog užasa. Došla je i Nikolina sestra i ona je takođe bila u šoku i plakala je na sav glas ispred kuće - ispricao je danas za Republiku komšija preko puta kuće zavijene u crno.

Šta uradi crni moj brate, kukala je Nikolina sestra. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Kuću je policija zapečatila, i nikome nije dozvoljen pristup. 

Komšije kažu da je reč o situiranim ljudima, koji su se bavili proizvodnjom pecaroških mamaca, što se može primetiti i po kući koja je poprilično luksuzna.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

- Ranije su imali tezgu na pijaci, u poslednje dve godine rade od kuće - priča komšija porodice za Republiku.

KOMŠIJA GA VIDEO PRE TRAGEDIJE

- On mi se javio sa "Gde si, komšo", stvarno ništa nije ukazivalo da bi se ovako nešto moglo desiti. Da mi je neko rekao da on može tako nešto da uradi rekao bih nema šanse, on nije takav - priča on.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja sa promrzlinama i živ je.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading