DA MI JE NEKO REKAO DA MOŽE TAKO NEŠTO DA URADI, NE BIH VEROVAO... Komšije ubice iz Novog Sada i dalje ne mogu da veruju da se u kući pored desio gnusni zločin (FOTO)

Autor:

Hronika

11.03.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je ubio svoju ženu bušilicom, a onda skočio sa Klisanskog mosta pokušavajući da se ubije.

DA MI JE NEKO REKAO DA MOŽE TAKO NEŠTO DA URADI, NE BIH VEROVAO... Komšije ubice iz Novog Sada i dalje ne mogu da veruju da se u kući pored desio gnusni zločin (FOTO)

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Novinar Republike nalazi se u ulici gde je porodični dom čoveka koji je ubio svoju ženu bušilicom, a kako javlja sa terena, komšije su i dalje u šoku i ne mogu da prihvate činjenicu da se u kući nedaleko od njih dogodio gnusni zločin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako tvrde susedi ovog bračnog para, koji su ih videli uoči same tragedije, neverovatno je da je Nikola uradio tako jezivu stvar.

- Da mi je neko rekao da on moze tako nešto da uradi rekao bih nema šanse, on nije takav - navodi jedan od suseda za Republiku i dodaje:

- Delovali su kao normalan par, kao svaki drugi par koji viđamo na ulici, iza vrata njihovog doma ne znamo šta se dešavalo, ali nikada nismo posumnjali u to da nešto nije kako treba. Delovalo je kao da je sve u savršenom redu.

Najžalije im je dece, kako kažu.

- Drugačije bi bilo da su oni pre imali neku svadju, incident, pa da kazeš da se očekivalo. Dve mlade devojke su obeležene za ceo život.

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja sa promrzlinama i živ je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

12.03.2024 16:59

Što skota izvukoše...