POLA SATA PRE TRAGEDIJE ŠETALI ULICOM! Komšije para iz Novog Sada šokirane: Bili su dobro situirani, retko smo čuli da se svađaju

Autor:

Hronika

11.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U komšiluku zavladala jeza...

POLA SATA PRE TRAGEDIJE ŠETALI ULICOM! Komšije para iz Novog Sada šokirane: Bili su dobro situirani, retko smo čuli da se svađaju

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom sa Klisanskog mosta.

Nesrećna žena, prema nezvaničnim informacijama ubijena je bušilicom. Komšilukom ove porodice vlada muk, jedini komšija koji je želeo da da bilo kakvu izjavu, rekao nam je da se ovaj par svađao, kao i svaki, ali nisu sumnjali da može doći do ovoga.

- Video sam ih pola sata pre tragedije, ništa nije ukazivalo da će doći do takvog užasa, unosili su robu u kuću, pošto su radili na pijaci - priča komšija za "Blic".

Kako nezvanično saznaje Blic, telo nesrećne žene, pronašla je ćerka. Bračni par je imao dve ćerke od 19 i 24 godine.

- Bili su dobro situirani, držali su lokal na pijaci, opremu za pecanje. Stvarno nikad ništa zabrinjavajuće nismo čuli iz njihovog doma - kratko je prokomentarisao sagovornik Blic.

Podsećamo, danas oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja a promrzlinama i živ je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading