OVO JE LAVOV DEDA! Jedini je došao na sahranu unuku ubici i sektašu - OVO JE OTKRIO O NJEGOVIM RODITELJIMA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

09.03.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavovi roditelji nisu znali da im je sin u opasnoj sekti.

OVO JE LAVOV DEDA! Jedini je došao na sahranu unuku ubici i sektašu - OVO JE OTKRIO O NJEGOVIM RODITELJIMA! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas je na Novom groblju u Beogradu obavljen pogreb Lav Petrovića Suvajdžića (25). Poslednji ispraćaj oca-monstruma organizovala je porodica koja je juče preuzela njegovo telo iz novosadske mrtvačnice.

Roditelji monstruma nisu se danas pojavili na sahrani svog sina, a jedini ko je utučeno stajao pored rake i sanduka bio je njegov deda. 

- Roditelji su u veoma lošem stanju. Ne mogu da veruju šta se desilo i da je on bio u sekti. Od sramote ne mogu da stoje, nisu mogli da dođu. Bolesni su ljudi... - rekao nam je Lavov deda.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deda Lava Petrovića Suvajdžića

Inače, kako smo saznali, roditelji su žurili da sahrane sina, a spekuliše se i da se nisu pojavili zbog novinara.

Podsećamo, Martina Petrović Suvajdžić i deca Ehos i Aros sahranjeni su pre tri dana na groblju u Bačkom Petrovcu, a telo Lava Petrovića Suvajdžića dugo niko nije preuzimao. I vreme sahrane je držano u tajnosti.

Inače, pretpostavlja se da su otac i majka koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade, bili pripadnici sekte "Devet krugova satane", a to su potvrdili i meštani Bačkog Petrovca.

- Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele tokom sahrane Martine i dece.

Reporteri Republike saznali su da su se Martina i Lav venčali u Novom Sadu, ali da porodice, prvo njegova, pa posle njena nisu prihvatili njihov izbor partnera. Inače su obe porodice ozlojeđene zbog života koji su vodili i Martina i Lav.

- Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zasto tako

09.03.2024 21:45

Nemojte tako da pisete, gde ce vam dusa?! Niti je tacno zna da je nesrecni covek bio sektas nit je dokazano da su ubili decu. Mozda su se decica slucajno otrovala pa oni skocili. Nemojte ljudi tako!

Odgovori 74 16
Misljenje

09.03.2024 23:14

@Zasto tako - Ocigledno je da nisu imali kontakte sa svojim porodicama. Sve ostalo nije vise vazno. Nema ih vise.

Odgovori 44 7
zoja

12.03.2024 22:53

ne daje se mladom nezrelom coveku imovina na upravljanje...to ih je i razdvojilo vrv,.a sta se desilo niko pojma nema.Pustite prica kvazi strucnjaka,pojma nemaju