TEŠKO DETINJSTVO MOTIV ZA SVIREPO UBISTVO ŽENE BUŠILICOM? Nikola iz Novog Sada pokušao da se ubije, preživeo, sada mu preti DOŽIVOTNA ROBIJA!

Autor:

Hronika

12.03.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično ubistvo u Novom Sadu potreslo je čitavu javnost.

TEŠKO DETINJSTVO MOTIV ZA SVIREPO UBISTVO ŽENE BUŠILICOM? Nikola iz Novog Sada pokušao da se ubije, preživeo, sada mu preti DOŽIVOTNA ROBIJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu izvršilo je uviđaj na licu mesta tragedije u kojoj je Nikola T. (55) ubio suprugu Gordanu (52) pre nego što je pokušao da izvrši samoubistvo. Telo pokojne je preneto u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu radi obdukcije kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Sumnja na teško ubistvo

Tužilaštvo je kvalifikovalo ovo delo kao teško ubistvo iz člana 114 st. 1 tačka 1 Krivičnog zakonika, zbog sumnje da je izvršeno na svirep i podmukao način, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Izuzeti su predmeti koji se sumnjiče da su korišćeni za izvršenje ovog krivičnog dela, a biće predmet forenzičke obrade i veštačenja - saopšteno je iz VJT.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Pokušaj samoubistva


Nakon tragičnog događaja, Nikola T. je pokušao da izvrši samoubistvo utapanjem u Kanalu DTD, ali je spasen od strane nadležnih službi. On će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć.

Teško detinjstvo kao mogući motiv

Jedan od komšija otkrio je da je Nikola T. odrastao u domu i da je njegov otac ubio njegovu majku, što baca novo svetlo na ovu tragičnu priču. Komšija je izjavio da je ceo komšiluk u šoku, jer niko nije mogao ni da zamisli da će se ovako nešto dogoditi. Prema njegovim rečima, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju samo pola sata pre nego što se dogodila, prenosi Blic.

Komšija koji je bio svedok poslednjih trenutaka pre tragedije ispričao je da je video supružnike kako unose robu u kuću, delujući kao da je sve u redu. Njegova izjava naglašava koliko je teško razumeti šta se zapravo dogodilo te kobne večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Strava

13.03.2024 13:48

Uvek kulturni ljudi kod njih sam kupovao opremu za pecanje on miran čovek i ljubazan kao i ona šta učini Kobac još se pitam i neverujem