ĆERKA U OČAJU UMALO NIJE IZAZVALA UDES? Jurila ka mestu gde je njen otac ubio majku, VRIŠTALA KAD SE PRIBLIŽILA PORODIČNOM DOMU!

Autor:

Hronika

11.03.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je starijoj ćerki javio da je ubio suprugu, ona kao pomahnitala jurila ka mestu tragedije.

ĆERKA U OČAJU UMALO NIJE IZAZVALA UDES? Jurila ka mestu gde je njen otac ubio majku, VRIŠTALA KAD SE PRIBLIŽILA PORODIČNOM DOMU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Kako Republika nezvanično saznaje, otac je javio ćerki da je ubio njenu majku, nakon čega je ona kao pomahnitala jurila ka porodičnom domu, gde je naposletku i zatekla beživotno telo svoje majke Gordane. Tom prilikom umalo je izazvala udes, "leteći" do mesta jezive tragedije.

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Komšije kažu da je nesrećnu ženu pronašla ćerka. Inače, par ima dve ćerke, od 25 i 27 godine. Jednoj od njih, Maši T. otac je javio da joj je ubio majku pa je nesrećna devojka, koja u tom trenutku je bila u gradu, otrčala kući gde je zatekla jezivu scenu.

- Kada je dolazila Maša (ćerka) je toliko jurila kolima, da je umalo izazvala udes. Žurila je ka mestu tragedije puna bola i histerije zbog užasnog zločina koji je načinio njen otac. Letela je do vrata. A onda u jednom momentu se kroz celu ulicu prolomio njen vrisak. Istrčala je iz kuće plačući i kukajući, nakon što je pronašla telo svoje nesrećne majke - navodi za Republiku jedan od suseda porodice iz Novog Sada.

Kako Republika saznaje od suseda, ništa nije upućivalo na ovu strašnu tragediju:

- Porodica je išla nekoliko puta na odmor. I ćerke su uživale sa roditeljima, išli su na pecanje, vozili motor... 

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja sa promrzlinama i živ je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading