NIKOLA, KOJI JE UBIO ŽENU BUŠILICOM PA SKOČIO SA MOSTA, RANIJE IZBO MUŠKARCA? Lokalac otkrio šokantnu stvar o zločincu iz Novog Sada!

Autor:

Hronika

11.03.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom.

NIKOLA,  KOJI JE UBIO ŽENU BUŠILICOM PA SKOČIO SA MOSTA, RANIJE IZBO MUŠKARCA? Lokalac otkrio šokantnu stvar o zločincu iz Novog Sada!

Foto: ST/Vladimir Lukić

ST/Vladimir Lukić

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta, prema tvrdnji lokalca, čoveka koji ga je poznavao, ranije je izbo nekog čoveka.

Ovaj čovek tvrdi da "Nikola nije baš bio čist"!

- Nije on bio čist u glavi - rekao je ovaj čovek novinarki Republike pored mosta, sa koga je Nikola Skočio pošto je policiji rekao da je ubio ženu.

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Komšije kažu da je nesrećnu ženu pronašla ćerka. Inače, par ima dve ćerke, od 19 i 24 godine.

Komšije kažu da su bili dobro situirani, da su držali tezgu na pijaci sa opremom za ribolov i da nisu delovali kao da imaju nekih problema. 

- Video sam ih pola sata pre tragedije, ništa nije ukazivalo da će doći do takvog užasa, unosili su robu u kuću, pošto su radili na pijaci - priča komšija za "Blic".

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja živ, ali ima promrzline. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading