"POMRAČIO MU SE UM, VIŠE NIJE ZNAO ŠTA RADI" Jezivo svedočenje komšije Nikole koji je ženi PRESUDIO BUŠILICOM: Verovatno se posvađao sa Gocom... (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija kaže da su bili vredni kao mravi, i da su prvi napravili kuću u ovom naselju.

"POMRAČIO MU SE UM, VIŠE NIJE ZNAO ŠTA RADI" Jezivo svedočenje komšije Nikole koji je ženi PRESUDIO BUŠILICOM: Verovatno se posvađao sa Gocom...  (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ekipa portala Republika je i danas u Novom Sadu gde se sinoć odigrao zločin koji je podigao celu Srbiju na noge. 

KOMŠIJE I DALJE VAN SEBE

- Bili su oboje vredni kao mravi. Šta mu se desilo samo on zna. Družili su se sa čitavom ulicom. Prvi su ovde napravili kuću jos 97. Pretpostavljam da je nešto popravljao i radio sa bušilicom i posvađao se sa Gocom oko nečega i pomračio mu se um, pa vise nije zao šta radi - rekao je komšija danas za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Peizor nakon tragedije

 

Podsetimo, muškarac Nikola T. (55) je juče ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.Kako smo saznali, on je svoj automobil zaustavio nasred Klisanskog mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena. On je odmah živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća porodice

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoju ženu Gordanu T.

Inače, ovaj  par ima dve ćerke, od 25 i 27 godina. Jednoj od njih, Maši T. otac je javio da joj je ubio majku pa je nesrećna devojka, koja u tom trenutku je bila u gradu, otrčala kući gde je zatekla jezivu scenu.

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Kuća porodice i jedna od ćerki

 

One su , kako je ekipa portala Republika saznala smeštene kod tetke kod koje su sinoć odmah nakon zločina i otišle. 

Po devojke je juče došla majkina sestra i odvezla ih kod sebe. One imaju 27 i 25 godina. Urlilali su svi ispred kuće zbog užasa. Došla je i Nikolina sestra i ona je takođe bila u šoku i plakala je na sav glas ispred kuće - ispricao je danas za Republiku komšija preko puta kuće zavijene u crno.

Kuću je policija zapečatila, i nikome nije dozvoljen pristup. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading