JEZIVO! PROKLETA SUDBINA UBICE IZ NOVOG SADA, u porodici se desilo JOŠ JEDNO UBISTVO!

Autor:

Hronika

12.03.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko se odmotava, nakon porodične tragedije, otkrivena jeziva sudbina osumnjičenog ubice iz Novog Sada.

JEZIVO! PROKLETA SUDBINA UBICE IZ NOVOG SADA, u porodici se desilo JOŠ JEDNO UBISTVO!

Foto: ST/Dragan Kadić

U porodičnoj kući u novosadskom naselju Klisa juče se desio tragičan događaj koji je šokirao komšiluk. Suprug Nikola osumnjičen je da je naneo smrtonosne povrede svojoj supruzi Gordani koristeći električnu bušilicu.

Prema rečima jednog od komšija, Nikolin otac je navodno počinio sličan zločin, ubivši Nikolinu majku dok je Nikola bio dete. Ova informacija budi dodatnu jezivost u vezi sa ovim slučajem, preneo je Kurir.

Komšije su izrazile šok i nevericu povodom ovog događaja, ističući da je Nikola uživao u sreći sa svojom suprugom i da im nije jasno šta ga je navelo na ovaj strašan čin. Nikolina sestra izrazila je želju da čuje Nikolu i sazna zašto je učinio tako nešto, dok je jedna komšinica opisala užas koji je doživela kada je saznala za ovaj događaj.

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodična kuća Nikole i Gordane T.

Policija je brzo reagovala na ovaj slučaj, a komšije nisu ni naslutile šta se dešavalo u porodičnoj kući sve dok nije stigla policija. Jedna komšinica je ispričala da je scena bila jeziva, a ćerke koje su došle su bile u stanju šoka, dok je pas čitavu situaciju dodatno zakomplikovao lajući i čak ujedajući jednog inspektora. 

Nikola je nakon ovog događaja skočio sa Temerinskog mosta, ali je spašen i trenutno se nalazi u stabilnom stanju. On je svestan svojih postupaka i očekuje se da će biti ispitivan u tužilaštvu.

Foto: Republika.rs

Nikola T. izvučen iz reke

Ovaj tragičan događaj ostavlja komšije u šoku i neverici, dok policija nastavlja istragu kako bi utvrdila motive i okolnosti ovog strašnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading