PARTIZANOV JUNAK POSLE DERBIJA! Znao sam da se OVO NEĆE dogoditi!

Autor:

Sport

09.03.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni golman činio čuda ispred mreže crno-belih.

PARTIZANOV JUNAK POSLE DERBIJA! Znao sam da se OVO NEĆE dogoditi!

Foto: Starsport

Da na golu Partizana nije bilo Aleksandra Jovanovića, crno-beli bi pretrpeli katastrofu na Marakani.

Branio je mladi golman i moguće i nemoguće, te je potpuno zasluženo poneo najboljeg pojedinca 172. Večitog derbija, koji je završen remijem 2:2.

- Utakmica je bila takva da smo imali 2:1, ostaje žal jer smo mogli da dobijemo. Ali, s obzirom na okolnosti nakon crvenog kartona, gde smo imali 20 minuta sa igračem manje, nije bilo lako, pohvalio bih ekipu na borbenosti. Osvojili smo bod, ništa više od toga i dalje smo ispred Crvene zvezde, idemo u novu utakmicu bez neke euforije - rekao je Jovanović.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Strahovala je odbrana Partizana posle isključenja Ksandera Severine, dva puta se tresla i prečka, nekadašnji internacionalac dovodio je do ludila Zvezdine igrače i utakmicu završio sa osam intervencija.

- Crveni karton je dosta uticao na finiš, jer su oni krenuli na sve ili ništa, nošeni podrškom navijača. Ostali smo mirni koliko smo mogli. Dobro se završilo po nas.

Međutim, Aleksandar kategorično tvrdi da je bio siguran da Zvezda neće postići pobedonosni gol.

- Znao sam da neće ući. Bilo je stativa, blokova... Svi mi zajedno smo na energiju osvojili bod. Niko to ne slavi. Vodili smo 2:1, na kraju zbog pomenutih okolnosti smo zadovoljni.

Nije propustio priliku da se zahvali grobarima na velikoj podršci, koji su posle dužeg vremena došli da podrže svoje ljubimce.

- Navijači su bili fenomenalni, čuli smo ih tokom svih 90 minuta. Bilo je lepo videti ih na tribinama, jer ih nema našem stadionu - istakao je Aleksandar Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading