TRKA SE NASTAVLJA! Evo kakav RASPORED čeka večite do starta PLEJ-OFA!

Autor:

Sport

09.03.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli posle remija na Marakani u boljem položaju.

TRKA SE NASTAVLJA! Evo kakav RASPORED čeka večite do starta PLEJ-OFA!

Foto: Starsport

Tradicija je nastavljena i po završetku 172. Večitog derbija, koji je završen rezultatom 2:2.

Naime, Crvena zvezda ne uspeva da pobedi u Humskoj, ali ni Partizan na Marakani, iako su ovog puta bili bliži pobedi zbog vođstva od 2:1, po šansama koje su propustili Milojevićevi izabranici "parni valjak" se, slobodno možemo reći, provukao kroz "iglene uši".

Tako je ostao bod prednosti za Partizan posle 24. kola Bet Superlige Srbije, pa će posle 30 rundi elitnog ranga lider imati priliku da u trećem derbiju bude domaćin, u utakmici koja će možda rešavati o tituli. Istovremeno, ako oba kluba završe prvi deo trke s istim brojem poena, prioritet će imati ko bude bio bolji na tabeli posle 30. kola.

Foto: Starsport

 

Još šest utakmica preostalo do podele tabele na plej-of i plej-aut takmičenje. Partizan će u sledećem kolu dočekati Napredak, potom ide razigranoj Mladosti u Lučane, zatim će ugostiti subotički Spartak u Humskoj, pa putuje na noge Voždovcu. Posle toga ide meč protiv Novog Pazara u Beogradu i za kraj gostovanje Čukaričkom na Banovom brdu.

Što se tiče Crvene zvezde, u narednom kolu će ići u Niš, a potom će dočekati drugi Radnički – Kragujevački. Nakon toga šampion će ići u Ivanjicu u goste Javoru, potom će ugostiti na „Marakani“ IMT. U dva poslednja kola crveno-bele čeka gostovanje Radniku u Surdulici, pa domaćinstvo Železničaru.

Obe ekipe imaju po tri domaćinstva i gostovanja, nešto teži posao imaće Partizan, pre svega Lučane i Banovo brdo, dok će Zvezdi utakmice na strani biti protiv timova iz donjeg dela tabele. U svakom slučaju, potpuno otvorena trka, crno-beli su ostali na pol poziciji i imaju sudbinu u svojim rukama.

PARTIZAN (60)

D Napredak

G Mladost

D Spartak

G Voždovac

D Novi Pazar

G Čukarički

CRVENA ZVEZDA (59)

G Radnički Niš

D Radnički Kragujevac

G Javor

D IMT

G Radnik

D Železničar

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading