TEŽAK UDARAC ZA CRVENU ZVEZDU! Srbin teško POVREĐEN, mora da pauzira čak ŠEST MESECI!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za šampiona.

TEŽAK UDARAC ZA CRVENU ZVEZDU! Srbin teško POVREĐEN, mora da pauzira čak ŠEST MESECI!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić protiv Jang Bojsa

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Vladimir Lučić doživeo povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena i u punom takmičarskom ritmu biće za šest meseci.

U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će se operisati do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi.

 
- Lučketu želimo brz oporavak i radujemo se da ga ponovo vidimo u crveno-belom dresu - poručili su s Marakane.

Sreća u nesreći za crveno-bele jeste činjenica da se drugi povređeni s meča protiv TSC, kapiten Aleksandar Dragović, brzo vraća na teren. Dragović je uspeo da se oporavi za 172. večiti derbi, gde je zaigrao od prvog minuta, ali je ponovo morao van terena pre vremena i ponovo je u 30. minutu doživeo povredu, ovoga puta posle duela sa Mateusom Saldanjom, nakon čega je povredio rame i nije mogao da nastavi meč.

Ipak, Dragović je lakše povređen i biće van terena oko nedelju dana, pa će propustiti vanredno kolo koje se igra već u sredu, kada Zvezda gostuje Radničkom iz Niša, a potom i meč protiv Radničkog iz Kragujevca na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading