MILOJEVIĆ PROGOVORIO O IZOSTANCIMA! Kangini kartoni NISU dobro IZBROJANI! Evo šta se DEŠAVA sa Dragovićem i Lučićem!

Autor:

Sport

12.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na mukama pred gostovanje Radničkom u Nišu (sreda, 19.00).

MILOJEVIĆ PROGOVORIO O IZOSTANCIMA! Kangini kartoni NISU dobro IZBROJANI! Evo šta se DEŠAVA sa Dragovićem i Lučićem!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Partizan (2:2) u 172. Večitom derbiju, pa su ostali na drugoj poziciji superligaške tabele sa bodom manje (59) u odnosu na najvećeg rivala.

Već u sredu, branioca titule čeka teško gostovanje na "Čairu", ali trener srpskog šampiona Vladan Milojević nije se previše bavio narednim domaćinom.

 - Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu - počeo je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Kanga će biti na raspolaganju treneru Milojeviću za meč na Čairu

Kapiten Aleksandar Dragović se povredio u derbiju, kada mu je na rame naleteo Mateus Saldanja, dok je Vladimir Lučić od ranije van stroja i za njega je sezona završena.

- Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro.

Iako se širom Srbije pronela informacija da Gelor Kanga neće igrati u Nišu, dilemu je otklonio trener kluba sa Marakane.

- Prema zvaničnim podacima FSS-a - Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog.

Šef stručnog štaba Zvezde se osvrnuo i na učinak mladih snaga.

- Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu - podvukao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading