SKANDAL ISPRED KUĆE LANETA GUTOVIĆA: Objavljeni NOVI DETALJI, evo šta je sve OBIJENO!

Autor:

Zabava

12.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o slučaju nasledstva Milana Laneta Gutovića!

SKANDAL ISPRED KUĆE LANETA GUTOVIĆA: Objavljeni NOVI DETALJI, evo šta je sve OBIJENO!

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Pokojni glumac Milan Lane Gutović bio je strastveni pecaroš, a kontejner koji je postavio na reci u Neuzini i netaknuta priroda bili su njegova oaza mira. Međutim, nakon njegove smrti se sve promenilo.

Meštani Neuzina sada su otkrili kako je Lane provodio svoje dane kraj reke, ali i šta se desilo sa kontejnerom.

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Lane Gutović

 

- Nema te vikendice više tu. Sklonili su kontejner, prošle godine jer bio obijen - rekao je jedan od meštana za Blic, dok je drugi otkrio sledeće:

- Znamo Laneta, kako da ga ne znamo. Legenda! Ali nije voleo puno da se druži. Slabo smo ga viđali, ima tu jedan naš prijatelj, sa njim se družio i to je to. Uglavnom je dolazio njegovim terenskim vozilom i pecao - istakao je drugi meštanin sela.

Foto: printscreen

Milan Lane Gutović

 

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, nedavno je podelila šokantnu priču na društvenim mrežama u vezi sa postupcima medicinske sestre na Vojnoj medicinskoj akademiji u Beogradu. Ona tvrdi da je sestra dozvolila ulazak dvojici muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa njenim ocem, kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. 

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Milan Lane Gutović i Milica Gutović

 

Sestra na intenzivnoj nezi, Mara Tešić, navodno zadužena da pazi na mog oca, rekla mi je da bolnica ne dozvoljava posete zbog kovida i da je tata u tako teškom stanju da je za mene bolje da ga ne vidim, citiram je. Uz to je prokomentarisala da prvi put čuje da Milan ima ćerke - tvrdnje su Milice Gutović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

13.03.2024 21:20

Uvek su najglasniji oni koji koji nisu ili su slabo pazili roditelje. Naša posla.