NAPAO ŽENU NA ULICI PA SE SMEJE KAO "LUD NA BRAŠNO"! Nikola Ristić se sprda sa nasiljem nad ženama, ali i sa državom! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.03.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić je saopštila da je u prethodnih tri dana bilo brutalnog nasilja nad dve aktivistkinje SNS - Jelenom Milosavljević i Slavicom Vujačić.

NAPAO ŽENU NA ULICI PA SE SMEJE KAO "LUD NA BRAŠNO"! Nikola Ristić se sprda sa nasiljem nad ženama, ali i sa državom! (FOTO)

Foto: printskrin/društvene mreže

Nikola Ristić

Saradnik nemačkog Dojče velea i čovek koji je napao jednu od aktivistkinja SNS Nikola Ristić smejao se izjavi premijerke Ane Brnabić u kojoj kaže da su u protekla tri dana napadnute dve aktivistkinje SNS.

Pored toga što nalazi da je to smešno, ono što je najgore, upravo je Nikola Ristić učestvovo u jednom od pomenutih napada, a time se i pohvalio objavivši snimak na društvenim mrežama. 

Naime, na vest u kojoj Ana Brnabić obaveštava javnost o nasilju nad aktivistkinjama SNS, Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks prokomentarisao je to poznatom skraćenicom "lol", što znači "smejem se na glas" (laughing out loud).

Republika

Foto: Printskrin/Tviter

Nikola Ristić, tvit

 

Ristić je, inače, vređao, šikanirao i progonio aktivistkinju Srpske napredne stranke (SNS) koja je na Banovom brdu obilazila stranačke sigurne glasače.

Ana Brnabić je saopštila da je u prethodnih tri dana bilo brutalnog nasilja nad dve aktivistkinje SNS - Jelenom Milosavljević i Slavicom Vujačić.

- Napadnute su od strane onih koji nam svakodnevno tvrde da se bore protiv nasilja za bolju, lepšu, nenasilnu i tolerantnu Srbiju - rekla je Brnabić.

Aktivistkinja SNS napadnuta je danas samo zbog toga što je nosila ranac sa natpisom "Aleksandar Vučić". 

Prethodno je lažni student Dojče velea, koji se sad slatko smeje, šikanirao i napao aktivistkinju SNS-a na Banovom brdu.

Povodom ovog napada na nju zbog ranca sa sloganom SNS oglasila se i žrtva Slavica Vujačić, na konferenciji koju je danas održala premijerka Ana Brnabić.

- Ja nisam imala priliku čak ni da vidim ko me je napao. Sve bih dala da to lice pogledam u oči i da pitam zašto. Mislim da nisam tako ružna, da nikoga nisam provocirala. Modža je to zbog mog ranca, i nosiću ga uvek. Nemam čega da se stidim - rekla je ona, i pokazala ranac na kome je potpis predsednika Aleksandra Vučića i logo SNS.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Ana

12.03.2024 19:26

Nije ovo normalno, ovo je sramno i nedopustivo

Zvezdica

12.03.2024 19:27

Sramota je šta opozicija radi, napada aktiviskinje SNS dok su predstavljale program svoje stranke.

Zoran

12.03.2024 19:27

Čovek se ponaša van pameti i nezakonito što povlači da treba biti uhapšen

Tina

12.03.2024 19:29

Lep primer onih koji su protiv nasilja... sramota!