NEMAČKI PLAĆENIK PRAVI HAOS I MALTRETIRA LJUDE PO BEOGRADU! Pogledajte kako se Nikola Ristić iživljavao nad ženom! BRUKA (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.03.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon decembarskih izbora, nasilno je pokušao da uđe u Skupštinu grada, pri čemu je došlo do incidenta u kojem je pretučen Miladin Kovačević.

NEMAČKI PLAĆENIK PRAVI HAOS I MALTRETIRA LJUDE PO BEOGRADU! Pogledajte kako se Nikola Ristić iživljavao nad ženom! BRUKA (VIDEO)

Foto: printskrin/društvene mreže

Nikola Ristić

Nedavni incident u kojem je Nikola Ristić, plaćenik Dojče Velea, ponovo divljao ulicama Beograda, izazvao je uznemirenje javnosti. Ristić je, zajedno sa svojim saradnicima, psihički terorisao i proganjao aktivistkinju Srpske napredne stranke (SNS) na Banovom Brdu. Ovaj incident ukazuje na ozbiljne probleme i zahteva hitnu reakciju državnih organa.

 

 


Politički aktivizam i legitimno pravo

Aktivistkinja SNS bila je na terenu, obilazeći članove svoje stranke i sigurne glasove, što je u svakoj normalnoj zemlji legitimno pravo. Međutim, Ristić je bahato ometao njen rad, vređao je i pokušavao da je javno osramoti, što je kulminiralo pokušajem prizivanja drugih ljudi u linč. Ovakvo šikaniranje i maltretiranje predstavljaju klasičan primer suzbijanja političkih prava i sloboda od strane pojedinca koji se bahato ponaša.

Ristićeva prethodna delovanja

Ovo nije prvi put da je Ristić izazvao nerede. Nakon decembarskih izbora, nasilno je pokušao da uđe u Skupštinu grada, pri čemu je došlo do incidenta u kojem je pretučen Miladin Kovačević. Takođe, blokirao je raskrsnice u Beogradu i pokušao da unizi najviše zakonodavno telo zemlje. Sva ova delovanja ukazuju na njegov destruktivni karakter i podsticanje na nerede.

Finansiranje i saradnja sa Dojče Veleom

Ristić je vlasnik i direktor firme DP medija, čiji je finansijer nemački državni servis Dojče vele (DV). Ova saradnja ukazuje na mogući uticaj i podršku koju Ristić dobija iz inostranstva, što zahteva pažnju nadležnih organa.

Propagiranje nezavisnog Kosova

Ristić se zalaže za nezavisnost tzv. Kosova i njegovo ujedinjenje sa Albanijom, što izaziva dodatnu zabrinutost u vezi sa njegovim delovanjem i mogućim spoljnim uticajem.

Saradnja sa drugim "studentima" i KOMS-om

Pored Ristića, još nekoliko osoba, poput Ivana Bijelića i Emilije Milenković iz Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), takođe finansiranih nemačkim parama, blisko sarađuju u ovakvim aktivnostima. Ova mreža povezanosti i finansijske podrške iz inostranstva zahteva dodatnu analizu i istraživanje.

Ukupno gledano, ovaj slučaj zahteva hitnu reakciju državnih organa kako bi se sprečilo dalje suzbijanje političkih prava i sloboda od strane pojedinaca koji deluju sa spoljnom podrškom. Osim toga, važno je istražiti moguće veze između Ristića i inostranih organizacija radi očuvanja nacionalne bezbednosti i suvereniteta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
zivorad todorovic

12.03.2024 09:23

Sve placenike zapadnih ngo treba pohapsiti i ispitati njihovo finansiranje.