"KADA SE POMINJE UBISTVO VUČIĆA, TO NIKO NE OSUĐUJE"! Ana Brnabić o morbidnoj izjavi Aide Ćorović!

Autor:

Vesti

12.03.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aida Ćorović je usred Hrvatske rekla da će Aleksandra Vučića ubiti, kao i da je on "kancer i metastaza".

"KADA SE POMINJE UBISTVO VUČIĆA, TO NIKO NE OSUĐUJE"! Ana Brnabić o morbidnoj izjavi Aide Ćorović!

Foto: TV Pink/printscreen,Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Ana Brnabić je na konferenciji povodom napada na aktivistkinje SNS podsetila i na slučaj Aide Ćorović, koja je usred Hrvatske rekla da će Aleksandra Vučića ubiti i da je on "kancer i metastaza".

- I baš niko to nije osudio. Ni iz društvene, ni iz političke, ni iz medijske njihove samozvane elite. Zato što je to dobrodošlo. To je lepo. Šta smo slušali o ljudima iz RS? Čuli smo da su to bednici kojima mora biti oduzeto državljanstvo Srbije, uz doživotnu zabranu ulaska. Onda smo na N1 od jednog člana Srbije protiv nasilja, Nenada Mitrovića, on je sa njihove liste, čuli da kada se namnoži mnogo komaraca morate da stavite mrežu za komarce. Rekao je da se ovde namnožilo komaraca koji sisaju krv - dodaje ona.

Ana Brnabić je saopštila da je u prethodnih tri dana bilo brutalnog nasilja nad dve aktivistkinje SNS - Jelenom Milosavljević i Slavicom Vujačić.

- Napadnute su od strane onih koji nam svakodnevno tvrde da se bore protiv nasilja za bolju, lepšu, nenasilnu i tolerantnu Srbiju - rekla je Brnabić.

Ana Brnabić je podsetila na izjave ideologa đilasovaca Jove Bakića da će "ih juriti po ulicama", da će "plivati Savom i Dunavom", kako "bez krvi neće otići sa vlasti", kako "ovde demokratija nema nikakvog smisla".

- Imaju samo da ponude mržnju i naš narod za tu mržnju neće da glasa - rekla je ona.

- Da ne pričam o izjavama Brkića, koji je na prvom mitingu Srbija protiv nasilja rekao da treba da uzmu puške, da odu u Predsedništvo i ubiju Vučića. Kako mu psuje majku, porodicu, uključujući i decu - kazala je ona.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Atuin

12.03.2024 18:35

Aida Ćorović je jedna bedna kreatura koja najbolje oslikava bolesno mentalno stanje antisrpske opozicije.

Mezenga

12.03.2024 18:42

Aida Ćorović, hodajući antisrpski otpad. Od mržnje će početi da se raspada. Najveća kazna je da gleda Vučića na vlasti.

Danka

12.03.2024 18:43

Баш тако, лицемерје на куб!

Slađana

12.03.2024 18:49

Aida Ćorović je otvoreno pozvala na likvidaciju Vučića, jer jedinu nadu za pobedu opozicije na izborima vidi u Vučićevoj smrti. I niko ne osuđuje izjavu ove žene koja Srbe smatra genocidnim narodom.