STIGLE VESTI O POVREDI DRAGOVIĆA! Evo koliko će odsustvovati Zvezdin kapiten!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je, podsetimo, povredio rame.

STIGLE VESTI O POVREDI DRAGOVIĆA! Evo koliko će odsustvovati Zvezdin kapiten!

Foto: star sport

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović imao je dva peha jedan za drugom na poslednje dve utakmice. Najpre je povredio list na meču protiv TSC i morao je u 30. minutu da napusti teren, da bi potom morala da bude angažovana i čuvena doktorka Marijana, kako bi ga oporavljala.

Na kraju je kapiten Zvezde uspeo da se oporavi za 172. večiti derbi, gde je zaigrao od prvog minuta, ali je ponovo morao van terena pre vremena i ponovo je u 30. minutu doživeo povredu, ovoga puta posle duela sa Mateusom Saldanjom, nakon čega je povredio rame i nije mogao da nastavi meč.

Videlo se da je Dragoviću teško što zbog povrede mora van terena. Ipak, ono što je dobro za njega i trenera Vladana Milojevića jeste da neće mnogo odsustvovati.

Naime, kako je potvrđeno Telegrafu, Dragović je lakše povređen i biće van terena oko nedelju dana, pa će propustiti vanredno kolo koje se igra već u sredu, kada Zvezda gostuje Radničkom iz Niša, a potom i meč protiv Radničkog iz Kragujevca na Marakani.

Crvena zvezda nakon 25 kola Superlige Srbije ima bod manje od lidera šampionata Partizana. Nedavno je u večitom derbiju na Marakani bilo 2:2, a domaćin je Marakani propustio veliki broj šansi. S druge strane, crno-beli su svoje dve iskoristili i naredni meč u elitnom rangu igraju u sredu od 16.55 na stadionu u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading