Ovo je "normalno" kada su vođe pokreta "protiv nasilja" Milojević i Aleksić! Brnabić jasna: Napadnute su nečije sestre, supruge i majke!

Autor:

Vesti

12.03.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi oni pričaju da smo mi mafija i da nas treba ubiti, i to se onda u jednom trenutku i desi, kaže Brnabić.

Ovo je "normalno" kada su vođe pokreta "protiv nasilja" Milojević i Aleksić! Brnabić jasna: Napadnute su nečije sestre, supruge i majke!

Foto: Tanjug

Predsednica GO SNS Ana Brnabić održala je danas konferenciju za medije povodom napada na dve aktivistkinje ove stranke, a tom prilikom poručila je da to normalno da se  dešava u zemlji u kojoj su Srđan Milivojević i Miroslav Aleksić vođe pokreta "protiv nasilja".

- Aleksić kaže da je šef mafije u Srbiji Aleksandar Vučić. Svi oni pričaju da smo mi mafija i da nas treba ubiti, i to se onda u jednom trenutku i desi. Moja poruka je da nećemo odustati, nećemo se uplašiti i nećemo ustuknuti. Borili smo se za ovu Srbiju, i stranka smo kojoj su Jelena i Slavica jednako važne kao ja ili ministarke iza mene. Mi smo jedan tim sa našim narodom. Mi imamo šta da pokažemo, šta smo uradili za našu zemlju. Duplirali smo vrednost koju stvorimo u Srbiji za 10 godina. Stvorili 550.000 radnih mesta, napravili puteve, brze pruge, četiri naučno-tehnološka parka. Nezaposlenost spustili sa 26 odsto na 9 odsto - kaže ona.

Ana Brnabić je zamolila medijske, društvene i političke elite opozicije da se oglase povodom napada na Jelenu i Slavicu.

- To su nečije sestre, supruge i majke. I da kažu da li osuđuju ovo ili ne. Da li žele ovakvo društvo - zapitala je ona.

Brnabićeva je napomenula i da je u današnjem broju lista "Danas" njihov kolumnista Pavle Simjanović napisao da mu nacisti i Hitler "izazivaju strahopoštovanje", dok prema SNS oseća "samo gađenje".

- Dakle, "Danas" je objavio da su nacisti i Hitler za neku vrstu poštovanja, ali su ljudi iz SNS "za gađanje". To je "Danas" objavio! Ljudi, nacisti su pobili 6 miliona Jevreja, stotine hiljada Srba, Roma i Jevreja u Jasenovcu, dece, na najbrutalniji način. Zbog nacista je u Drugom svetskom ratu život izgubilo 75 miliona ljudi, ali oni imaju poštovanje prema tim nacistima, a gađenje prema SNS - rekla je Brnabićeva.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Zora

12.03.2024 18:55

Fizički napadi na dve SNS aktivistkinje su za svaku moguću osudu.

Rada

12.03.2024 18:56

Licemeri jos podrzavaju napad na zene

Nikola

12.03.2024 18:56

Kakva opozicija takvi i aktivisti! Šta drugo očekivati od ovakvih maloumnika?

Nenad

12.03.2024 18:56

Ristić je bezobrazan i bezosećajan.