PRVA SLIKA SINA OGNJENA AMIDŽIĆA: Voditelj objavio dirljiv trenutak iz porodičinog doma!

Autor:

Zabava

12.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić pokazao sina!

PRVA SLIKA SINA OGNJENA AMIDŽIĆA: Voditelj objavio dirljiv trenutak iz porodičinog doma!

Foto: ATA Images

Danas je voditelj Ognjen Amidžić izveo svoju suprugu Minu Naumović i sina iz porodilišta, nakon čega su zajedno otišli u porodični dom. Mina je odlučila da podeli prvu fotografiju sina Peruna sa javnošću, na kojoj on spava u kolicima. Uz fotografiju, napisala je: "Kosa za polazak u prvi razred, najjači stajling i oprema. Nova dimenzija u rokovniku u životu. Hvala vam svima na lepim željama."

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić pokazao sina

 


Ognjen Amidžić je danas posetio privatnu kliniku u kojoj se porodila njegova supruga Mina, pritom delujući vidno nasmejano i raspoloženo. Takođe, otkrio je i detalje o izboru imena za njihovog sina. "Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre," otkrio je voditelj u emisiji "Premijera".

 


Ognjen Amidžić danas je izveo svoju suprugu Minu Naumović i sina iz porodilišta, prateći ih u njihov porodični dom. Ova srećna vest izazvala je veliku pažnju medija i javnosti, koji su s nestrpljenjem iščekivali prve fotografije malenog Peruna. Mina je odlučila da podeli prvu sliku svog sina dok mirno spava u kolicima, ističući kroz šalu kako je već spreman za polazak u prvi razred.

Ognjen Amidžić je takođe podelio detalje o izboru imena za sina, ističući da je želeo ime koje je specifično i ima duboku simboliku. Otkrio je da je oduvek želeo da pronađe ime iz njihove tradicije, te da je bio zadovoljan kada je Mina prihvatila ime Perun. Takođe, otkrio je da je saznao da u porodici već postoji jedan Perun, sin njegove sestre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ova porodična vest je obradovala mnoge, a javnost sa nestrpljenjem očekuje nove detalje o malenom Perunu i njegovom odrastanju.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading