OGNJEN AMIDŽIĆ DOŠAO KOD SINA I SUPRUGE U PORODILIŠTE: Jedva čekao da ih odvede kući, sa bebe ne skida pogled!

Autor:

Zabava

11.03.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je danas izveo sina i suprugu Minu iz porodilišta.

OGNJEN AMIDŽIĆ DOŠAO KOD SINA I SUPRUGE U PORODILIŠTE: Jedva čekao da ih odvede kući, sa bebe ne skida pogled!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Voditelj Ognjen Amidžić postao je otac pre tri dana, a danas je posetio porodilište gde se njegova supruga Mina nalazi sa sinom Perunom. Mediji su zabeležili trenutak kada je Amidžić stigao u privatno porodilište oko 14 sati, kako prenosi Telegraf, obučen u kežual stilu, sa trenerkom i jaknom, dok se na pultu raspitivao o nečemu.

Amidžić je izjavio da je "presrećan" zbog dolaska svog sina Peruna, ističući da je susret sa bebom bio "poseban osećaj" i da nema ništa lepše od tog trenutka. Podelio je svoje misli o tome kako je bio zatečen kada je prvi put video bebu, naglašavajući da smatra da je to "svrha življenja".

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

Amidžić je otkrio detalje o izboru imena za svog sina, ističući da je dugo razmišljao o tome i da je želeo ime koje ima "duboke korene u našoj tradiciji" i "neku specifičnost". Kada je čuo ime Perun, shvatio je da je to to. Objasnio je da Perun ima staroslovensko poreklo i da mu ima posebnu simboliku. Zanimljivo je da je Amidžić otkrio da je njegova sestra takođe dala ime svom sinu Peuna, što je bio slučajan podatak koji je otkrio nakon što su se već složili oko imena.

Amidžić je priznao da je bebu već par puta video, a onda i otkrio na koga liči. 

- Videćemo, trenutno, mi smo se složili da ne liči ni na koga, liči sam na sebe. Ne bih mogao da kažem ni da je na mene, ni da je na nju. Videćemo u pubertetu šta je od koga povukao, ima kosu, sav je onako čist. Lagano je prošao porođaj, sve je onako kako treba...Sve je šou sa njim, mislim da i on jedva čeka da ga upozna. On je bio sve vreme s nama, kada smo mi otišli u bolnicu, on je otišao kod mame da spava - istakao je voditelj za "Premijeru Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading