VODITELJKA SE OGLASILA POSLE POROĐAJA: Ognjene, Amidži ekipa je veća za jednog ŠMEKERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte čestitke Ognjenu Amidžiću, koji je danas dobio drugog sina!

VODITELJKA SE OGLASILA POSLE POROĐAJA: Ognjene, Amidži ekipa je veća za jednog ŠMEKERA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Mina Naumović Amidžić, supruga Ognjena Amidžića, danas je na svet donela zdravog dečaka, kom je voditeljski par dao ime Perun. Među prvima im je javno čestitala koleginica Tijana Stoisavljević, koju je Mina zamenila u emisiji svojevremeno. Podsetimo, tada se Tijana povukla iz emisije jer je ostala u drugom stanju, a Mina je počela da vodi segment "Pazi Mina".

- Amidži ekipa je veća za jednog šmekera! Bravo mama Mina, tata, nek nam je živ i zdrav - poručila je Tijana putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tijana Stoisavljević

Inače, mnoge je zbunilo to što su Mina i Ognjen dobili sina, kako je Naumovićeva nedavno aludirala da će dobiti devojčicu.

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je u Mininoj objavi, kada su mnogi protumačili da je reč o naslednici, kojoj će dati ime Zora.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading