ČEKALI DEVOJČICU, A DOBILI SINA: Mina i Ognjen zbunili javnost, evo kako se desio PREOKRET!

Autor:

Zabava

09.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa supruga poznatog voditelja u januaru nagovestila da nosi devojčicu kojoj će dati ime Zora.

ČEKALI DEVOJČICU, A DOBILI SINA: Mina i Ognjen zbunili javnost, evo kako se desio PREOKRET!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović Amidžić, porodila se danas i na svet donela dečaka, što je iznenadilo mnoge, jer je par ranije nagovestio da očekuje devojčicu. Naime, lepa voditeljka nedavno je zbunila objavom: "Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak".

Republika

Foto: Printskrin

Mina Naumović Amidžić zbunila javnost objavom

Mina je tada u objavi na društvenim mrežama, kako su mnogi protumačili, navela da će roditi devojčicu, a danas je, na veliko iznenađenje, stigao sin!

Evo kako je Mina pisala u trudnoći:

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je u Mininoj objavi, kada su mnogi protumačili da je reč o naslednici, kojoj će dati ime Zora.

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić dobili sina

Inače, Ognjen i Mina su sinu dali ime Perun, ime vrhovnog Boga u slovenskoj mitologiji, koji je bio gospodar groma i kiše. Iz ovog imena nastala su imena Perunka i Peka.

Podsećamo, Amidžiću je ovo treći brak, sa drugom suprugom ima sina Mateju, dok je Mini ovo prvi brak i prvo dete.

Poznati voditelj je potvrdio da se sa Minom venčao u tajnosti i naglasio da je želeo da ona nosi njegovo prezime.

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru - rekao je Ognjen.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading