IZABRANICA OGNJENA AMIDŽIĆA SAMO TIK PRED POROĐAJ SE POJAVILA U JAVNOSTI: Mina pokazala TRUDNIČKI STOMAK, evo kako izgleda!

Autor:

Zabava

25.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović pokazala trudnički stomak!

IZABRANICA OGNJENA AMIDŽIĆA SAMO TIK PRED POROĐAJ SE POJAVILA U JAVNOSTI: Mina pokazala TRUDNIČKI STOMAK, evo kako izgleda!

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, nalazi se u devetom mesecu trudnoće i svakog dana iščekuje dolazak njihove devojčice. Danas su završili poslednje pripreme za dolazak bebe, posetivši tržni centar gde su kupili kolica, garderobicu i ostale potrebne stvari za porodilište. Mina je na društvenim mrežama podelila svoje uzbuđenje, ističući da neizmerno raduju susretu sa svojom ćerkom, dok Ognjen nije krio svoje uzbuđenje povodom skorog dolaska bebe.

 

Mina će se poroditi u privatnoj klinici na Novom Beogradu, što je otkrila pre nekoliko dana. Ognjen i Mina su nedavno objavili fotografije iz jednog obližnjeg restorana, u društvu Minine majke koja je doktorka i pruža veliku podršku svojoj ćerki u ovom važnom životnom trenutku.


Par je istakao da odbrojavaju sate koji ih dele od susreta sa svojom ćerkom, naglašavajući koliko im je važno da sve bude spremno za dolazak bebe. Mina je izrazila radost i uzbuđenje uoči porođaja, dok je Ognjen javno pokazao svoju radosnu tremu povodom skorog proširenja porodice.

Mina Naumović i Ognjen Amidžić s nestrpljenjem iščekuju dolazak svoje devojčice, dok se zajedno pripremaju za ovaj važan životni događaj. S obzirom na podršku koju im pruža Minina majka, kao i pažljivo pripremljene stvari za dolazak bebe, par je spreman da dočeka svoju mezimicu i započne novo poglavlje u svom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading