DELIJE U TRANSU: Dabl-dabl mašina se vraća u Crvenu zvezdu!

Autor: P. Z.

Sport

25.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika stvar za klub sa Malog Kalemegdana.

DELIJE U TRANSU: Dabl-dabl mašina se vraća u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Košarkaška reprezentacija Slovenije započela je na najbolji mogući način poslednji krug kvalifikacija za odlazak na Eurobasket, sa dve pobede. Ti rezultati su, naravno, usrećili sve Slovence, ali jedna stvar sa pomenutih mečeva raduje i navijače Crvene zvezde.

Naime, američki centar sa slovenačkim pasošem Majk Tobi pokazao je da nije zaboravio da igra košarku, iako ove sezone u crveno-belom dresu pruža nešto slabije partije.

Republika

Foto: Starsport

Majk Tobi

Slovenci su u prvom kolu poslednjeg kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na svom terenu pobedili Ukrajinu sa 87:73, a Tobi je na tom meču bio na ivici dabl-dabl učinka. Petica Crvene zvezde je utakmicu sa Ukrajinom završila sa 11 poena, devet skokova i dve asistencije.

Da je izostanak dabl-dabla protiv Ukrajinaca bio splet nesrećnih okolnosti, Tobi je potvrdio u duelu koji je Slovenija kod kuće rešila u svoju korist rezultatom 88:79, protiv selekcije Izraela. Tobi je na toj utakmici bio drugi najefikasniji pojedinac, sa 20 koševa, a uz to je imao i 12 uhvaćenih lopti, odnosno tri asistencije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Tobi

Prema tome, reklo bi se da je Zvezda dobila ogromno pojačanje tokom ovog FIBA prozora, pošto je iz kluba poslala košarkaša koji igra ispod očekivanja, a vraća joj se razgoropađena dabl-dabl mašina.

Crveno-beli u petak gostuju Bajernu u meču 27. kola Evrolige, pa će tada postati jasno da li se Tobi zaista vratio u nekadašnju sjajnu formu ili je ovo bio samo kratkotrajan bljesak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mc

28.02.2024 14:52

Fascinantan učinak protiv levih igrača.