HRVATI UDARILI PO OBRADOVIĆU: Željko je apsolutni krivac!

Autor: P. Z.

Sport

25.02.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana našao se na meti tamošnjih medija.

HRVATI UDARILI PO OBRADOVIĆU: Željko je apsolutni krivac!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaška reprezentacija Hrvatske suočava se sa izazovima pred utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Kipra, budući da neće moći da računa na košarkaša Partizana Džejlina Smita.

Američki plejmejker sa hrvatskim pasošem je odigrao prethodni meč za "kockaste" protiv Francuske, ali neće pomoći saigračima u predstojećoj utakmici protiv Kipra (ponedeljak, 20 časova), pošto se vratio u klub.

Prema navodima hrvatskih medija, Željko Obradović je imao presudan uticaj na vraćanje svojih igrača iz reprezentacija u klub, kako bi bili spremni za naredne izazove crno-belih.

- Mobilizacija u Partizanu je bila izuzetno visoka, a uticaj trenera Obradovića bio je vidljiv na igračima razasutim po raznim reprezentacijama - pišu Hrvati.

Republika

Foto: Starsport

Džejlin Smit

Napori igrača da udovolje zahtevima svojih klubova došli su do izražaja kroz neobične situacije poput putovanja Brunoa Kabokla, koji je proveo 15-ak sati u avionu do Brazila kako bi odigrao meč protiv Paragvaja, da bi se zatim istim putem vratio nazad za Beograd. Slično iskustvo imao je i Džejlen Smit, koji je igrao samo u jednoj utakmici, zbog čega će Hrvatska biti oslabljena u narednom susretu. Takođe, identična sudbina zadesila je i Zeka Ledeja, novopečenog reprezentativca Azerbejdžana.

Partizan se suočava sa imperativom pobede u utakmici 27. kola Evrolige protiv Efesa kako bi ostao u trci za plej-of ili plej-in. Utakmica zakazana za četvrtak, od 20.30, predstavlja ključni momenat za crno-bele koji će dati sve od sebe kako bi ostvarili željeni rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading