ASTRO VODIČ: Tri znaka blistaju u ljubavi, Sloba Radanović krajem godine postaje tata (VIDEO)

Autor: Republika TV

Lifestyle

25.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Astro vodič" je na kanalu SREĆNA

ASTRO VODIČ: Tri znaka blistaju u ljubavi, Sloba Radanović krajem godine postaje tata (VIDEO)

Foto: Republika TV

Lagano se završava februar, a kako je februar krenuo sa njim su i planete uradile svoje za određene horoskopske znake. Šta se dešava sa horoskopskim znacima u nedelji pred nama otkriće nam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije " ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs

U ovoj epizodi ćemo pričati o znacima koji će imati najviše sreće krajem februara kada je ljubav u pitanju. Ove nedelje nekako najviše sreće će imati ovnovi, blizanci i device. 

 

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

 

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila sa pevčem Slobom Radanovićem. Iako je nedavno proslavio rođendan sinu Damjanu, kako zvezde kažu krajem godine se očekuje proširenje porodice. 

Novu epizodu emisije "Astro vodič" možete pogledati u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading