RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Očekuje nas vetar, kiša, ali i sunce!

Autor:

Vesti

25.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom sledeće sedmice očekuje se umereno do potpuno oblačno i toplo vreme, sa temperaturama koje će se kretati od 15 do 20 °C.

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Očekuje nas vetar, kiša, ali i sunce!

Foto: Shutterstock

Kiša i vetar

U toku večeri u Vojvodini očekuje se mestimična kiša ili kratkotrajan plјusak, prema saopštenju RHMZ. Najniža temperatura danas je iznosila od 6 do 10 stepeni Celzijusa, dok je najviša dostigla od 15 do 20 stepeni.

U narednih sedam dana, Srbija će biti obuhvaćena promenljivim i toplim vremenom za ovo doba godine. Većina mesta će imati temperature od 15 do 20 stepeni Celzijusa, prema najavi RHMZ-a.

Početkom sledeće sedmice očekuje se umereno do potpuno oblačno i toplo vreme, sa temperaturama koje će se kretati od 15 do 20 °C. U ponedelјak može doći do slabih kišnih padavina, dok se u utorak i sredu prognozira suvo vreme. Vetar će uglavnom biti slab do umeren, sa povremenim jakim olujnim udarima, posebno u košavskom području i planinskim predelima.

Foto: RHMZ

 

Očekuje se da će naredni period biti obeležen nestabilnim vremenskim prilikama, sa temperaturama koje su neobično visoke za ovaj period godine. Građani bi trebalo da budu svesni potencijalnih vremenskih promena i da se prilagode uslovima kako bi ostali bezbedni i zaštitili svoje imovine.


U zaključku, predstojeće vreme donosi promenljive vremenske prilike sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine. Iako se očekuje da će većina mesta imati suvo vreme tokom narednih dana, postoji mogućnost za lokalne kiše i olujne udare vetra. Građani bi trebalo da prate vremenske prognoze i budu spremni na eventualne promene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading