KURTIJEV ČOVEK U REDOVIMA PAVLA GRBOVIĆA Petar Miletić izabran za predsednika Izvršnog odbora PSG

Autor:

Vesti

25.02.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim izborom, veza između dela srpske opozicije i Aljbina Kurtija je i zvanično potvrđena.

KURTIJEV ČOVEK U REDOVIMA PAVLA GRBOVIĆA Petar Miletić izabran za predsednika Izvršnog odbora PSG

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Na današnjoj sednici skupštine Pokreta slobodnih građana izabran je novi predsednik, Pavle Grbović, koji će i dalje voditi ovu organizaciju. Takođe, izabran je i novi predsednik Izvršnog odbora, Petar Miletić, čime je definisano novo rukovodstvo PSG.

U septembru 2022. godine, vest o imenovanju Petra Miletića za spoljno-političkog konsultanta premijera lažne države Kosovo, Aljbina Kurtija, izazvala je pažnju javnosti. Miletić je demantovao ovu informaciju, ističući da je tačno da je imenovan za spoljnog konsultanta, ali ne i spoljno-političkog, već isključivo za pitanja zajednica, finansiran od strane Vlade Nemačke, odnosno ministarstva spoljnih poslova Nemačke.

Miletić je ovu vest demantovao - do pola.

- Informacija koja je objavljena je samo do pola tačna. Ja sam imenovan za spoljnog konsultanta Aljbina Kurtija, a ne spoljno-političkog, finansiran od strane Vlade Nemačke, preciznije ministarstva spoljnih poslova Nemačke za pitanja zajednica – kazao je u pisanoj izjavi za Danas Petar Miletić, inače bivši potpredsednik tzv. Skupštine Kosova.


Satirični X profil, poznat kao "samodejo", nije propustio priliku da se našali na račun novog rukovodstva PSG, čestitajući Pavlu Grboviću na izboru za predsednika izvršnog odbora i Petru Miletiću, bivšem spoljno-političkom savetniku Aljbina Kurtija.

Čestitajte Pavlu Grboviću novog predsednika izvršnog odbora, Petra Miletića, bivšeg spoljno-političkog savetnika Aljbina Kurtija - stoji u objavi.

 

 

 Ovim izborom, veza između dela srpske opozicije i Aljbina Kurtija je i zvanično potvrđena, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Novo rukovodstvo PSG, predvođeno Pavlom Grbovićem i Petrom Miletićem, definitivno će privući pažnju javnosti i izazvati nove spekulacije o političkim vezama i saradnji sa predstavnicima tzv. države Kosovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (23)

Loading
Vanja

25.02.2024 20:46

Poznato je da opozicionari sarađuju sa mrziteljima Srbije.

Nenad

25.02.2024 20:51

Ma sve nameštaju Kurtijevi.

Lola

25.02.2024 20:53

To je bilo i za očekivati, jer opozicija je usko povezana sa Kurtijem.

Tanja

25.02.2024 20:59

MInistar Hrvatske Grlića pokazao je pred celim svetom svo svoje licemerje i zavist.