LEPA MINA ĆE AMIDŽIĆU ISPUNITI VELIKU ŽELJU: Javno otkriveni detalji ODLUKE voditeljke Pinka! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić i Mina Naumović broje sitne do porođaja!

LEPA MINA ĆE AMIDŽIĆU ISPUNITI VELIKU ŽELJU: Javno otkriveni detalji ODLUKE voditeljke Pinka! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditeljka Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, trenutno se nalazi u devetom mesecu trudnoće, što je izazvalo veliku radost kod njih oboje. Par jedva čeka da upozna svoju naslednicu i da započnu novo poglavlje u njihovom životu.

Dok je odgovarao na pitanja pratilaca o svom životu sa voljenom suprugom, Ognjen je izazvao pažnju jednim odgovorom na pitanje o svojim fetišima. Na pitanje da li ima fetiš, voditelj je brzo i sa osmehom odgovorio potvrdno - i to da je njegov fetiš upravo Mina. Ovaj odgovor je sigurno raznežio mnoge, pokazujući duboku ljubav između ovog para.

Međutim, u jednom od odgovara, Amidžić je progovorio o ime za naslednicu, te istakao da je zajedno sa Minom izabrao jedno koje mu je oduvek bilo posebno.

Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: instagram.com/ognjenamidzic

Ognjen Amidžić i Mina Naumović čekaju devojčicu

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ognjen Amidžić i Mina Naumović u emisiji "Amidži šou"

Podsećanja radi, Mina Naumović je pre trudnoće imala svoj segment u Ognjenovoj emisiji "Pazi Mina", ali je nakon saznanja da je trudna odlučila da se povuče sa malih ekrana i sada uživa u odmoru tokom trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading