VODITELJKA PINKA UMALO KOLABIRALA: Uživo u program se uključio njen BIVŠI MUŽ! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija zamalo prekinuta zbog neprijatnosti!

VODITELJKA PINKA UMALO KOLABIRALA: Uživo u program se uključio njen BIVŠI MUŽ! ŠOK! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV PINK

Bojana Lazić

Voditeljka Bojana Lazić, koja je pre nekoliko godina prešla sa "Grand" na "Pink" televiziju, doživela je neočekivanu situaciju u emisiji pre tri godine kada se u program uživo uključio njen bivši suprug, Žarko Lazić, zbog čega je poznato TV lice doživelo neprijatnu situaciju pred kamerama.

Naime, tokom uključenja, Žarko je izneo samo reči hvale za Bojanu, ističući njen jedinstveni karakter i lepotu. Ovaj trenutak izazvao je da se voditeljka postidi, ali i osmehe kod gledalaca, dok se njena koleginica u emisiji našalila da će se Lazićeva onesvestiti.

- Vidi, ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom - rekao je Lazić u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a zgodna voditeljka se postidela i samo nasmešila.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Bojana Lazić se postidela uživo u programu zbog bivšeg muža Žarka

Podsećanja radi, na domaćim portalima i u javnosti se povela polemika da će voditeljka Bojana Lazić zameniti svoju koleginicu Sanju Kužet, te umesto nje voditi popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda", s obzirom da je Kužetova otišla na trudničko bolovanje.

Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju - rekao je nedavno izvor blizak Popoviću, a Lazićeva se ovim povodom oglasila za Republiku:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Bojana Lazić

Emisija "Premijera - Vikend Specijal" i "Zvezde Granda" su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading