VREME JE ZA PRVU PROVERU: Tim iz Crne Bare gostuje bivšem superligašu!

Autor:

Sport

27.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar "test" za nastavak prvenstva.

VREME JE ZA PRVU PROVERU: Tim iz Crne Bare gostuje bivšem superligašu!

Foto: FK Bežanija

Pripremni period je uveliko u toku kod mnogih klubova iz prva četiri ranga takmičenja u našoj zemlji, i već na red dolaze kontrolni mečevi. Danas će se na stadionu Bežanije odigrati duel između istoimenog sastava i ekipe Hajduk Stanka iz Crne Bare.

Republika

Domaćin današnjeg duela, bivši superligaš, trenutno se takmiči u okviru Prve beogradske lige (grupa B) i zimsku pauzu provodi sa dobrim šansama da sledeće sezone bude učesnik Beogradske zone. Sastav Bežanije stigao je do titule jesenjeg prvaka lige sa učinkom od osam trijumfa, tri remija i dva poraza.

Prva četiri tima na tabeli nalaze se u razmaku od samo četiri boda, i na proleće se može očekivati jako zanimljiv period, u kojem će svako želeti da stigne do šanse da se plasira u viši rang. Prvo mesto vodi direktno u Beogradsku zonu, dok druga pozicija daje šansu da se kroz baraž klub izbori za tu privilegiju.

Republika

Foto: FK Bežanija

Stadion Bežanije

Na stadionu Bežanije danas će gostovati dugogodišnji učesnik Mačvanske okružne lige, ali i trenutni član Kolubarsko-mačvanske zone, tim iz Crne Bare. Sastav Hajduk Stanka zimsku pauzu u zonskom rangu provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli, i na proleće će klub voditi borbu za opstanak u ligi.

Iz Crne Bare su povodom prve kontrolne utakmice poručili:

- Posle prozivke i prve dve sedmice uvodnih treninga pred našim Hajducima je prva provera, 27 januara od 19.00 na stadionu FK Bežanije protiv istoimenog protivnika. Ne treba trošiti reči o kakvom se protivniku radi, nekadašnjem superligašu, ekipi koja se oprobala u kvalifikacijama za UEFA ligu, jako dobro poznatom timu svima koji prate fudbal. Našim momcima želimo uspeh u prvoj proveri i naravno da ih zaobiđu povrede.

Bežanija - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Subota, 27. januar od 19časova

Stadion Bežanije

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading