USTALJENA PRAKSA U JOVANOVCU: Ozbiljne pripreme očekuju sastav Hajduka!

Autor:

Sport

08.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li klub do nove promocije u viši rang, treće uzastopne?

USTALJENA PRAKSA U JOVANOVCU: Ozbiljne pripreme očekuju sastav Hajduka!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Igra se fenomenalan fudbal u Jovanovcu u poslednje dve sezone, što je potvrđeno i sa dva uzastopna prelaska u viši rang takmičenja.

Republika

Trenutno se Hajduk takmiči u okviru Prve lige Kragujevca, ali po trenutnom plasmanu, možda se i to promeni za sledeću sezonu. Tim iz Jovanovca zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji na tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka. Učinak od devet trijumfa, tri remija i jednog poraza bio je dovoljan da se ekipa uključi u borbu za plasman u viši rang, u kojoj su trenutno po bodovnom saldu još dva kluba.

Sva tri remija zabeležena su na gostovanjima, pa će ekipa na proleće imati prilike da "ispravi" rezultat protiv tih klubova. Jedini poraz desio se u devetom kolu kada je sastav Hajduka ugostio aktuelnog jesenjeg prvaka, tada je Divostin slavio rezultatom 2:1.

Ustaljena praksa u klubu iz Jovanovca jeste da se između Nove godine i Božića zakažu kontrolne utakmice koje će biti odigrane u sklopu priprema za drugi deo sezone. Praksa je takođe u redovima Hajduka da se za protivnike ne uzima tim iz lige u kojoj se trenutno takmiči. 

Republika

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Plan priprema

Prva prijateljska utakmica na programu je 11. februara kada će Hajduk gostovati Trnavi, sedam dana kasnije će ugostiti Šumadiju, zatim će sledećeg vikenda gostovati ekipi Gruza. Početkom marta snage će tim iz Jovanovca odmeriti sa Omladincem, dok je generalka zakazana za 9. mart kada će rival biti 21. Oktobar.

Treba napomenuti da tim Hajduka očekuje i utakmica u okviru polufinala kupa, koja je planirana za 13/14 mart na veštaku stadiona "Čika Dača".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading